Όταν η Meghan Markle συνάντησε τον μύθο του φεμινισμού που ακούει στο όνομα Gloria Steinem

Η θρυλική ακτιβίστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας σε μία διαφορετική κουβέντα με την πρώην Δούκισσα του Σάσεξ

https://twitter.com/scobie/status/1298357656080601088 Credit: Makers Women

Με έναν σύγχρονο μύθο του φεμινισμού, την 86χρονη σήμερα Gloria Steinem συναντήθηκε η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle για μία διαφορετική κουβέντα για τις γυναίκες, τη θέση και τα δικαιώματά τους στον κόσμο.

Η 39χρονη πρώην ηθοποιός δημοσίευσε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο για τη Makers Women, μια πλατφόρμα για την ενδυνάμωση των γυναικείων δικαιωμάτων ανά τον κόσμο, ενώ η ολοκληρωμένη συζήτηση των δύο γυναικών αναμένεται να μεταδοθεί σήμερα.

Στο ασπρόμαυρο απόσπασμα που δημοσιεύθηκε -σκηνοθετημένο εξ ολοκλήρου από τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Ματ Σέιλς- η 39χρονη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη γυναίκα – θρύλο που έχει απέναντι της, μία από τις πρώτες δημοσιογράφους φεμινίστριες με καθοριστική συμβολή στην αναγνώριση βασικών γυναικείων δικαιωμάτων της δεκαετία του 60′ – 70′.

https://www.instagram.com/tv/CEUuTr-l__r/

Ας σημειωθεί ότι σε αυτή τη διαφορετική συνέντευξη, η Markle εμφανίζεται χαλαρή, με υπέροχη παντελόνα Stella MacCartney και σανδάλια, με τα δυο της σκυλιά να κλέβουν την παράσταση και με τη σιγουριά πολλών δημοσιογράφων του εξωτερικού ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην πανάκριβη κατοικία που Meghan και Harry αγόρασαν πριν από λίγο καιρό στο Μοντεσίτο, έναντι 14,7 εκ. δολαρίων.

Τόσο η καλεσμένη, όσο και το ύφος της συζήτησης γύρω από τις εκλογές, σηματοδοτεί για πολλούς την είσοδο της πρώην ηθοποιού και μέλους της βασιλικής οικογένειας στο σύμπαν των motivational speeches και του φεμινιστικού ακτιβισμού, για τον οποίο δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον της.

leave a reply

Your Review