Πασχάλης Ηλιάδης: Ο “Johnny Depp” του GNTM κόπηκε στο bootcamp και λέει ότι πέρασαν τα “βύσματα”

Το ύψος του τον άφησε εκτός reality μοντέλων

Το όνομά του Πασχάλης Ηλιάδης, η προφορά του βαριά, όπως και το βιογραφικό του, αφού ο νεαρός αγρότης από τα Φάρσαλα σπουδάζει οινολογία, ωστόσο εργάζεται κανονικά στα χωράφια και καμαρώνει γι’ αυτό.

Ήταν από τα αγόρια που ναι μεν εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του GNTM, όμως, στα bootcamp “κόπηκε” και αφορμή γι’ αυτό ήταν το ύφος του, το οποίο ειδικά από τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό θεωρήθηκε οριακό για άνδρα μοντέλο, καθώς ο νεαρός έχει ύψος 1,79.

https://www.instagram.com/p/B9UJP9eF6nt/

Ο ίδιος, αν και φαινομενικά χαλαρός για την εξέλιξη που τον άφησε εκτός παιχνιδιού είχε μερικές αιχμές για την κριτική επιτροπή, ενώ μάλιστα έκανε λόγο για “βύσματα” που πέρασαν, ενώ εκείνος -που φάνηκε να ενθουσιάζει και τον Γιώργο Καράβα από την πρώτη τους συνομιλία- έμεινε εκτός.

«Πήγα στο GNTM γιατί ήθελα να δω την τύχη μου. Να δοκιμάσω μία νέα εμπειρία. Πήγα μέχρι και το bootcamp και μετά έφυγα. Με έκοψαν γιατί το ύψος μου είναι πολύ χαμηλό για τα δεδομένα που ζητούσαν. Η Βίκυ Καγιά είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και γνωρίζει καλά το αντικείμενο.

https://www.instagram.com/p/CA5l0XDjhop/

Ο κ. Σκουλός λίγο πιο κάτω, αλλά είναι δυνατός και αυτός. Η κυρία Ζενεβιέβ είναι μία εξαίρετη κυρία. Τη συμπάθησα πάρα πολύ. Λαϊκός τύπος, κάτι που πουλάει αρκετά. Δυνατοί κριτές, αλλά δεν είναι 100% στο κομμάτι του μόντελινγκ», εξήγησε ο νεαρός, μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Η συνέχεια, βέβαια, ήταν ακόμη πιο αιχμηρή, αφού ο Πασχάλης σχολίασε και την κριτική που του έγινε για την τσάπα και χωράφια, λέγοντας ότι είναι περήφανος κι ότι αν μπορούν, ας το κάνουν κι αυτοί…

«Το GNTM απευθύνεται μόνο σε μοντέλα. Αν είσαι καλός άνθρωπος ή όχι δεν έχει να λέει κάτι. Δεν παύει να είσαι μοντέλο. Μπορεί να είσαι ο  Johnny Depp εκείνη τη στιγμή και να τους βρίσεις. Είσαι ο Depp. Είσαι μοντέλο. Είσαι όμορφος. Πρέπει να συνεχίσεις. Πέρασαν άτομα, τα οποία δεν έπρεπε να περάσουν διότι είχαν κάποιο βύσμα», κατέληξε.

leave a reply

Your Review