Πήγαμε στο πιο φρέσκο shopping event της χρονιάς

Το The Pop Up Project βγήκε στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή, στην Κηφισιά, και έφερε στο προσκήνιο ελληνικές δημιουργίες.

ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μας φαίνεται πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο, όμως υπάρχουν μερικές σταθερές αξίες που καταφέρνουν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των καιρών και να μας χαρίσουν μια αίσθηση κανονικότητας μέσα στα τόσα παράδοξα που ζούμε. Μία από αυτές τις σταθερές αξίες τα τελευταία χρόνια είναι το The Pop Up Project, το shopping event που διοργανώνουν η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, κάνοντας πάντα ένα εκλεκτικό curating με το δικό τους μοναδικό γούστο.

Αυτή τη φορά, το The Pop Up Project έγινε “In the Garden”, στους αριστοκρατικούς κήπους του εμβληματικού Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά. Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Ιουνίου, ανάμεσα στα υπαίθρια σαλόνια που σχεδίασε η Mexil ειδικά για το shopping event, οι οικοδέσποινες κάλεσαν το κοινό να περιηγηθεί στις SS20 συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών, κάνοντας στιλάτες αγορές. Το ονειρεμένο σκηνικό  ήταν γεμάτο ελληνικά φυτά και εντυπωσιακές δημιουργίες της Antoinetta Koutsouradi, που επιμελήθηκε το garden design, ενώ όλα σχεδιάστηκαν υπό τις αυστηρές οδηγίες των κανόνων για την ασφάλεια των επισκεπτών και των σχεδιαστών.

Στις πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους επισκέπτες του διήμερου The Pop Up Project “In the Garden” ήταν η παρουσία της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς η exclusive σειρά περιποίησης προσώπου M Cosmetics ήταν Χρυσός Χορηγός.

Φωτογραφίες: STUDIO PANOULIS

leave a reply

Your Review