Με ένα λαμπερό party γιόρτασε, στην Ελλάδα, το Cointreau τη νέα εντυπωσιακή του φιάλη

Η νέα εμφάνιση της εμβληματικής, τετράγωνης φιάλης είναι μια ωδή στη γαλλική κομψότητα

Mε ένα μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, το Cointreau γιόρτασε τη νέα εντυπωσιακή του φιάλη στο μπαρ Kyrios στην πλατεία Μαβίλη. Πολλοί Influencers, προσκεκλημένοι από τη showbiz και άνθρωποι των Media έδωσαν το παρόν στη λαμπερό πάρτι.

Το Cointreau διατηρώντας την ίδια μοναδική συνταγή, με το πλούσιο άρωμα, το γαλλικό λικέρ πορτοκάλι, που δίνει χαρακτήρα σε αγαπημένα, κλασσικά κοκτέιλ, ανανέωσε την εμφάνιση του και γιόρτασε με ένα λαμπερό party τη νέα του φιάλη. Επώνυμοι φίλοι του Brand και δημοσιογράφοι, θαύμασαν τη νέα κομψή εμφάνιση του λικέρ που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη Margarita, και απήλαυσαν το αγαπημένο cocktail.

Η νέα φιάλη τιμά τη σύγχρονη γαλλική κομψότητα, ενώ για πρώτη φορά από τη δημιουργία του Cointreau, το 1849, δίνεται σχεδιαστικά έμφαση στην ετικέτα, στο βασικό συστατικό του, το πορτοκάλι. Την ίδια στιγμή, στο βάθος υπάρχει μια εικονογράφηση εμπνευσμένη από το πρώτο αποστακτήριο της Cointreau, με έδρα την Angers της Γαλλίας. Παράλληλα, το χάλκινο καπάκι του μπουκαλιού συνιστά αναφορά στο savoir-faire της μάρκας ως « Distillateur Liquoriste » και παραπέμπει στους 19 χάλκινους άμβυκες όπου γίνεται η απόσταξη. Παράλληλα, το νέο του ανάγλυφο φινίρισμα είναι εμπνευσμένο από τη φλούδα του πορτοκαλιού.

Βαγγέλης Σερίφης, Κατερίνα Στικούδη
Ναταλία Σουίφτ, Γιώργος Μπένος, Σίσσυ Τουμάση
Γιώργος Μπένος
Γεωργία Καρούκη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Group Brand Manager, Ελένη Παπαγεωργιάδη, Φωτεινή Πετρογιάννη
Φωτεινή Πετρογιάννη
Κατερίνα Παπαγεωργιάδη Dudette PR , Ειρήνη Γάκη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Senior Brand Manager

Όμως οι καινοτομίες της καινούργιας φιάλης δεν σταματούν εδώ. Το σχήμα έχει επιμηκυνθεί κατά τέσσερα χιλιοστά, για να παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στους bartenders κατά τις παρασκευές των κοκτέιλ. Οι τονισμένες άκρες κατά μήκος καθεμιάς από τις τέσσερις γωνίες του μπουκαλιού, προσθέτουν μια ευχάριστη στερεότητα και ισορροπία. Οι τέσσερις πλευρές της φιάλης, ιστορικά συμβολίζουν τις ισορροπημένες γεύσεις του Cointreau, αλλά και τα τέσσερα βασικά συστατικά του (αλκοόλ, φλούδες από πορτοκάλια, ζάχαρη και νερό).

Cointreau event @kyrios bar
Cointreau event @kyrios bar

Το νέο μπουκάλι διαθέτει, για πρώτη φορά, έναν κωδικό QR, ο οποίος παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική διαδικτυακή εμπειρία. Μια digital βιβλιοθήκη περίπου 400 συνταγών και πολύτιμων συμβουλών για κοκτέιλ με βάση, τι άλλο, το γοητευτικό Cointreau!

leave a reply

Your Review