Η Polina Ellis παρουσίασε τις γλυπτικές της κατασκευές στο Fondazione

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Polina Ellis, παρουσίασε το νέο της project “Architectural Objects”, που είναι η εξέλιξη των κοσμημάτων της

Στον απαράμιλλα εμβληματικό και ιστορικό χώρο του Fondazione / Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ, ο peripatetic concept maker Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας, Curator / Creative Director Fondazione σε ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, υποδέχθηκε την καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων και αρχαιολόγος Polina Ellis.

Η Σοφία Παθέκα δοκιμάζοντας την συλλογή κοσμημάτων της Polina Ellis
Πολίνα Έλλις και Μέμα Σιμωνετάτου
Εβίτα Αμπατζίδου και Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ)

Η ταλαντούχα Polina Ellis κατάφερε να μυήσει τους καλεσμένους του συγκεκριμένου Salon σε ένα ταξίδι στην τέχνη του Design και του Κοσμήματος με πολύτιμο αρωγό το πάθος της για την Αρχαιολογία . Με δημιουργική ματιά, καινοτόμα αισθητική αλλά ταυτόχρονα βαθιά γνώση του αντικειμένου της, ξενάγησε το κοινό στον μοναδικό κόσμο του Κοσμήματος μέσα από μια εμπεριστατωμένη αναδρομή από το παρελθόν στο παρόν . Ξεκινώντας από τα πρώτα της βήματα ως αρχαιολόγος και τις ανασκαφές από το Φουρνί ως τα Κύθηρα, μέχρι το πέρασμα στην ιστορία του κοσμήματος, τον σχεδιασμό αντικειμένων και κοσμημάτων, την έμπνευση, τις συλλογές και τους συμβολισμούς.

Γεώργιος Καράμπελλας και Polina Ellis
Η Ζέττα Αντσακλή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πιστοί φίλοι και ακόλουθοι του FONDAZIONE, εικαστικοί, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και της μόδας αλλά και επιχειρηματίες.

Tην ξεχωριστή αυτή βραδιά συνόδευσαν όπως πάντα τα μοναδικά cocktails από το Glenfiddich, το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο. Κάθε γουλιά Glenfiddich ενσαρκώνει την εμμονή στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και το καινοτόμο πνεύμα.

FONDAZIONE Βιβλιοθήκη Σ. Λοβέρδου Λ Κηφισίας 256 και Όθωνος, Κηφισιά, 145 62

leave a reply

Your Review