Πώς γιόρτασαν ο Harry και η Meghan τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Ο Harry, η Meghan και ο Archie στο Κέιπ Τάουν, τον Σεπτέμβριο του 2019 (Photo by Toby Melville/Pool/Samir Hussein/WireImage)

Ο Archie έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του και οι περήφανοι γονείς του το γιόρτασαν χωρίς τυμπανοκρουσίες λόγω πανδημίας, αλλά κάνοντας μια καλή πράξη. Ένα γλυκό βιντεάκι με τη Meghan και τον γιο της στα γόνατά της να ξεφυλλίζει ένα παιδικό βιβλίο κυκλοφόρησε μέσω του Save The Children U.K. και της αμερικανικής καμπάνιας Save With Stories, με την παρότρυνση για δωρεές. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε τρόφιμα και σχολικά είδη για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για την ιστορία, η καμπάνια Save With Stories ξεκίνησε πριν από έναν μήνα ύστερα από πρωτοβουλία των ηθοποιών Amy Adams και Jennifer Garner. Όσο για το ποιος τράβηξε το βιντεάκι, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Φυσικά ήταν ο Harry.

Κατά τα άλλα και κεκλεισμένων των θυρών, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν γενέθλιο πάρτι για τον Archie μέσω Zoom, με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς. Η οικογένεια αυτό τον καιρό μένει στο Los Angeles, την ιδιαίτερη πατρίδα της Markle. Όπως ανέφερε και η βασιλική βιογράφος Leslie Carol, “μετακόμισαν στο Los Angeles λόγω του ακμάζοντος και ζωντανού πολυπολιτισμικού περιβάλλοντός του, που θα προσφέρει στον Archie την ευκαιρία  να ζήσει στα πιο σημαντικά χρόνις της ανάπτυξής του έναν εντελώς ετερογενή, πολυφυλετικό πληθυσμό”.