Πώς η Christina κατάφερε να κρατήσει το Aguilera

@xtina

Σε πρόσφατη εξομολόγησή της, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας της, κάποια μεγαλοστελέχη της μουσικής βιομηχανίας είχαν αντιρρήσεις για το επίθετό της: “Το θεωρούσαν πολύ μακρύ, πολύ δύσκολο, πολύ ξενικό”, ανέφερε η Christina Aguilera. Η επικρατούσα φαεινή ιδέα ήταν να της το αλλάξουν σε “Agee”. “Αλλα αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει”, πρόσθεσε η ίδια.

Η Aguilera έδωσε μάχη για να κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, με το οποίο είχε ήδη γίνει γνωστή ως παιδί θαύμα στο Mickey Mouse Club (από το οποίο είχαν ξεπηδήσει μεταξύ άλλων και ο Ryan Gosling, η Britney Spears και ο Justin Timberlake) και υπεραστπίστηκε μέχρι τελικής πτώσης (των μεγαλοστελεχών με την αντίθετη άποψη) την πατρογονική κληρονομιά της.

“Ήμουν εντελώς αντίθετη στην ιδέα και ήθελα να εκπροσωπώ αυτό που πραγματικά ήμουν. Το να είμαι Λατίνα είναι μέρος της κληρονομιάς μου και του ποιας είμαι. Σε όλη μου τη ζωή  πάλευα για το επίθετό μου”, ανέφερε η γεννημένη στο Εκουαδόρ τραγουδίστρια. και πρόσθεσε: “Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι περήφανη που είμαι Λατίνα”.

Και κάπως έτσι η Christina Agee δεν συνέβη ποτέ.

leave a reply

Your Review