Πώς η Μιμή Ντενίση ματαίωσε την ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

@mimi_denissi

Ο παραπάνω τίτλος διαβάζεται περίεργα, αλλά είναι αλήθεια. Αν και όχι ολόκληρη η αλήθεια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών Tanwear (παραγωγός της σούπερ πετυχημένης Ευτυχίας) είχε αποφασίσει να γυρίσει αυτό το καλοκαίρι δύο ταινίες για να προβληθούν την επόμενη σεζόν στις αίθουσες.

Η μία ήταν το Σμύρνη μου Αγαπημένη, δηλαδή την κινηματογραφική μεταφορά της πολύ επιτυχημένης παράστασης. Η δεύτερη ταινία ήταν η νέα κωμωδία με την υπογραφή και τη σκηνοθεσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Και ενώ είχαν σχεδιαστεί όλα από τον Φεβρουάριο, προέκυψε ο κορονοϊός και όλα σταμάτησαν.

Με τη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα όμως τα σχέδια ξαναμπήκαν στο τραπέζι. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε για λόγους οικονομίας να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι μόνο μία από τις δυο παραγωγές και να μετατεθεί η άλλη για το καλοκαίρι του 2021. Τελικά το πράσινο φως για τα γυρίσματα φέτος πήρε η Μιμή Ντενίση, με στόχο να είναι έτοιμη η ταινία τα Χριστούγεννα του 2020 και η ταινία του Βασίλη μετατέθηκε για το επόμενο καλοκαίρι.

leave a reply

Your Review