Ποιος θα οδηγήσει τελικά το τηλεοπτικό Taxi; Η Βίκυ Σταυροπούλου ή ο Μάρκος Σεφερλής;

Έχει αρχίσει να γράφεται παντού πως ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στον ANT1 με το τηλεπαιχνίδι Taxi που προβαλόταν στο Mega με τη Βίκυ Σταυροπούλου το 2006 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Φωτογραφία Κοσμάς Κουμιανός

Την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες, το Taxi επιστρέφει στην τηλεόραση. Κάποιοι γράφουν ότι θα το βλέπουμε στον ANT1, κάποιοι άλλοι στο Οpen. Κάποιοι ότι θα το παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής και κάποιοι ότι θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι η Βίκυ Σταυροπούλου. Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Τα δικαιώματα του παιχνιδιού δεν ανήκουν στον AΝΤ1, αλλά στον Νίκο Κοκλώνη κι αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα προβληθεί η εκπομπή στο Open, με το οποίο ο Κοκλώνης συνεργάζεται αποκλειστικά.

Έχει ήδη γίνει πρόταση στη Βίκυ Σταυροπούλου για να ξαναναλάβει το τιμόνι και εκείνη βρίσκεται σε συζητήσεις με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να το κάνει. Εκείνο που φοβάται ή μάλλον δεν θέλει η ηθοποιός είναι το να κάνει πράγματα που έχει ξανακάνει. Από την άλλη, έχουν ήδη περάσει 14 χρόνια από την πρώτη του προβολή, θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα και εμπορικά τηλεπαιχνίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης και ίσως, με την κατάλληλη ανανέωση, θα μπορούσε να γίνει μια νέα φρέσκια και πιο update εκδοχή του.

leave a reply

Your Review