“Τρομακτικό, χάος, τι είναι αυτό;!” – To Instagram έχει πολλά να πει για το μπάνιο της Demi Moore

Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της το μπάνιο της, ε, και δεν αντέδρασαν πολύ καλά...

Είναι σύνηθες οι stars του Χόλιγουντ να αποκαλύπτουν -ειδικά εν μέσω πανδημίας- τους προσωπικούς τους χώρους στους followers τους στο Instagram.

Όμως, αυτό που συνέβη με την Demi Moore και το μπάνιο της, μάλλον δεν πήγε καλά.

Βασικά, δύο φωτογραφίες ήταν αρκετές για να αρχίσουν όλοι να συζητάνε τι ακριβώς δεν πάει καλά μ΄ αυτόν τον χώρο, που διαθέτει καναπέ, τραπεζάκι του… παππού για λάπ-τοπ, σεμεδάκι κάτω από το τραπεζάκι και γενικώς όλα λάθος, σε δυο εικόνες που μάλλον τρομοκράτησαν τους χρήστες των social media.

https://www.instagram.com/p/CCYsWVnHaCX/

Βασικά, το πιο τρομακτικό που παρατήρησαν οι χρήστες του Instagram ήταν ότι ο καναπές ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα μεγάλο μπάνιο που κάτω είχε στρωμένο έναν παράξενο τάπητα  καφέ χρώματος και άλλα κάπως ανατριχιαστικά.

Στην πρώτη από τις δύο φωτογραφίες η ηθοποιός φαίνεται να δουλεύει στον υπολογιστή της, χαμογελώντας ενώ κάθεται σε έναν φλοράλ καναπέ. Ακριβώς πίσω της φαίνεται ο νιπτήρας και γύρω του διάφορα προϊόντα, ενώ πάνω στον πάγκο φαίνεται και ένα λευκό γλυπτό χεριού.

Και μετά, έρχεται αυτή η παράξενη σύνθεση όπου ανάμεσα στον νεροχύτη και έναν πέτρινο τοίχο ξεπετάγεται μία τουαλέτα. Το όλον μπερδεύεται γλυκά με εγκατάσταση τζακούζι και έργα τέχνης τριγύρω και το τρολάρισμα στην ηθοποιό για την αισθητική της ειδικά σε ό,τι αφορά το δωμάτιο του μπάνιου στο σπίτι της στο Άϊνταχο ακόμη συνεχίζεται.

https://www.instagram.com/p/B3Zt89YnO67/?utm_source=ig_embed

 

leave a reply

Your Review