Ποιος ήταν ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος που έφυγε σήμερα από τη ζωή

Στο ευρύ κοινό είχε γίνει γνωστός μέσα από τις πληθωρικές, ωστόσο, κάποτε αμφιλεγόμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις του

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, όπως έγινε γνωστό από τις αναρτήσεις συγγενών του στα social media. 

«Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου», ήταν το πρώτο μήνυμα που πόσταρε στο Facebook η ανιψιά του, Μαριαλένα Παπαδάκου, ενώ στο ίδιο μοτίβο θλίψης κυμαινόταν και το μήνυμα του ανιψιού και βαφτισιμιού του, Τάσου Παπαδάκου.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219246572609820&set=a.10200886060848501&type=3&theater

Σημειώνεται ότι ο Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά, ενώ στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός ως αστρολόγος και συγγραφέας, αλλά και μέσα από τις πληθωρικές παρεμβάσεις του και τις κάποτε αμφιλεγόμενες απόψεις του σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. .

Ήταν πτυχιούχος του Clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής και Ιδρυτής του Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ).

leave a reply

Your Review