Τι απέγινε το κόκκινο μαγιό της Pamela Anderson από το Baywatch;

@pamelaanderson

Έγινε διάσημη ως καυτή ναυαγοσώστρια στη θρυλική τηλεοπτική σειρά των 90s, Baywatch. Το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που φορούσε ενώ έτρεχε στην παραλία να σώσει όποιον κινδύνευε να πνιγεί -μάλλον επίτηδες, για να πάει να τον σώσει η Pamela- έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία -κυρίως για το περιεχόμενό του: την ίδια την Pamela.

Η Pamela Anderson στο Baywatc’h (Courtesy of StyleCaster.com)

Στα 52 της πλέον, η πρώην πιο-sexy-δεν-γίνεται star έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Fox News και έκανε την αποκάλυψη βόμβα ότι το μαγιό που την έκανε διάσημη όχι μόνο εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της γκαρνταρόμπας της, αλλά εξακολουθεί και να της κάνει. “Το έχω φυλαγμένο στο επάνω συρτάρι μου. Ακόμα μου κάνει”, είπε η ίδια. “Το είχα φορέσει σε μια περίσταση για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου”. Πρόσθεσε επίσης πως φημίζεται ότι βγαίνει από την πισίνα ή το ντους της φορώντας το κατάστενο κόκκινο μαγιό, που είναι εξαιρετικής ποιότητας για να αντέχει τόσες δεκαετίες χρήσης. Στην ίδια συνέντευξη, η Pamela Anderson εξομολογήθηκε ότι κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της φορώντας σέξι εσώρουχα -το κάτω μέρος μόνο.

Και να σκεφτείς ότι μια φορά κι έναν καιρό “ήμουν επώδυνα ντροπαλή, αλλά μάλλον δεν θα το πιστέψεις. Αλλά το ξεπέρασα. Μισούσα πραγματικά αυτό το αίσθημα. Συνειδητοποίησα ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τι φοράς και πώς δείχνεις, όσο εσύ. Κανένας δεν νοιάζεται, όσο εσύ. Είσαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού σου. Νιώθεις καλά μόνο όταν κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις εσύ. Μετά είσαι τόσο ευχαριστημένος που το έκανες. Πάντα λέω να ζωγραφίζεις τη δική σου εικόνα και το πώς θέλεις να είναι η ζωή σου και ποιος θέλεις να είσαι, γιατί η κοινωνία μάς λέει ότι πρέπει να λειτουργούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο κι εμείς δεν τον θέλουμε αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχουν πραγματικά κανόνες”. Σοφές κουβέντες!

leave a reply

Your Review