Σιγά που δεν θα τις ξαναβλέπαμε: Οι Kardashians σε νέο τηλεοπτικό εγχείρημα

Τι ανακοίνωσε η... μαμά!

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο ήταν που η Kim Kardashian μετά πόνου ψυχής ανακοίνωνε στο Instagram ότι το “Keeping Up with the Kardashians” μετά από άπειρες επιτυχημένες σεζόν λαμβάνει τέλος. Και τότε ήταν που όλοι σκέφτηκαν ότι το κορίτσι κάνει πίσω, ίσως γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του και ενδεχομένως να ήθελε λίγο… pricacy.

Αμ, δε. Λίγο καιρό μετά η “μαμά” της οικογένειας Kris Jenner ενημέρωσε ότι έρχονται “φρέσκα κουλούρια” και όλοι φαντάστηκαν ότι οι Kardashians πολύ απλά δεν έχουν ανάγκη την τηλεόραση πια και ότι μέσα από τα πανίσχυρα social media τους θα μπορούσαν να κάνουν τις μπίζνες τους από εκεί. Ε, λοιπόν ούτε αυτό συμβαίνει, καθώς η “μαμά” είχε μερικά νέα, ανακοινώνοντας νέα συνεργασία με την τηλεοπτική πλατφόρμα Hulu.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)


«Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας ανακοινώνουμε τη νέα μας πολυετή συνεργασία με το Hulu και το Star για κάτι που πρόκειται να έρθει το 2021!», ανακοίνωσε μέσω Instagram η μαμά και στα καπάκια ήρθε και η ανακοίνωση του Hulu: «Οι Kardashians – Jenner θα δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο περιεχόμενο στο πλαίσιο μιας πολυετούς συμφωνίας, για ροή αποκλειστικά από το Hulu στις ΗΠΑ και σε πολλά άλλες χώρες μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Star».

Καλή επιτυχία, λοιπόν, στις άγριες τηλεπερσόνες που από δεν παραιτούνται από τη δημοσιότητα με τίποτα!

leave a reply

Your Review