Στο Σικάγο όλοι τραγούδησαν το Livin’ On A Prayer από τα μπαλκόνια τους

Σικάγο, Σάββατο, 21 Μαρτίου. Στις 7 το απόγευμα, ώρα Σικάγου, όλοι οι κάτοικοι της πόλης ήταν συντονισμένοι στα ραδιόφωνά τους για να ακούσουν το Livin’ On A Prayer. Άντρες, γυναίκες και παιδιά, παρά την παγωνιά, στέκονταν σε ανοιχτά παράθυρα, μπαλκόνια και κήπους, και τραγουδούσαν δυνατά το all time classic hit των Bon Jovi που έπαιζε στο ραδιόφωνο. Για την ιστορία, από χτες ισχύει επίσημα και ο κατ’ οίκον περιορισμός για το Σικάγο που θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου, και αυτός ήταν ο δικός τους τρόπος για να δείξουν ότι είναι όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια.

Η ιδέα ανήκε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, που από νωρίς είχε διαδώσει το μήνυμα ότι τη συγκεκριμένη ώρα θα έπαιζε το συγκεκριμένο τραγούδι, και καλούσε όλους τους κατοίκους του Σικάγου να συμμετάσχουν στο event. Ακόμα και ο τραγουδιστής της μπάντας, Jon Bon Jovi, όταν πληροφορήθηκε για την πρωτοβουλία, ανέβασε post στο Instagram για να δώσει το δικό του μήνυμα: “Χέι Σικάγο! Έμαθα ότι όλοι θα ανοίξετε τα παράθυρά σας και θα ουρλιάξετε και θα τραγουδήσετε το Livin’ On A Prayer. Να ξέρετε ότι κι εγώ προθερμαίνομαι για να τραγουδήσω μαζί σας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι μαζί σας στο Σικάγο και σε όλη την Αμερική. Τραγούδα δυνατά, μωρό μου. Θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτό. Να είστε δυνατοί”.

Το επόμενο Σάββατο, 28 Μαρτίου, ο σταθμός έχει προγραμματίσει να παίξει την ίδια ώρα το ABC των Jackson 5, για ένα ακόμα “τραγουδάμε όλοι μαζί” event. Στο Σικάγο τραγουδούν ακόμα.

https://www.instagram.com/p/B-A2ZJYDCoZ/

 

leave a reply

Your Review