Οι τεμπέλικες Κυριακές γίνονται και νόστιμες στο Sunday Lazy Brunch του Athénée. Ο chef Νίκος Σκλήρας ετοιμάζει γκουρμεδιές από βιολογικά αβγά με κινόα και croque madame, μέχρι λαχταριστά burgers, που γλιστράνε καλύτερα με ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς και υπέροχα cocktails. Και ως γνωστόν, το μπουφέ με τα γλυκά είναι αχτύπητο, αλλά ειδικά για τρεις συνεχόμενες Κυριακές (σήμερα, 27 Οκτωβρίου και την επόμενη, 3 Νοεμβρίου), ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει τον πιο συγκλονιστικό γλυκομπουφέ που μπορείς να φανταστείς.
Πού: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210-3251430