Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου: “Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια”

Η Σοφία Μουτιδόυ, αγαπημένη ηθοποιός και πολύ ενεργή πλέον στον κόσμο του Youtube, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους με αφοπλιστική ειλικρίνεια άγνωστες πτυχές της ζωής της και μοναδικές αλήθειες. Aυτή τη φορά, στο καθιερωμένο διαδικτυακό ραντεβού με τους φίλους της, μοιράστηκε βιώματα της από την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Να θυμίσουμε ότι η Σοφία Μουτίδου είχε πάρει θέση και στις καταγγελίες για τα περιστατικά βίας στον χώρο της υποκριτικής που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καταδικάζοντας τα φυσικά και λέγοντας πως περιστατικά λεκτικής, ψυχολογικής βίας συμβαίνουν δυστυχώς και σε αυτόν τον χώρο.

Αυτή τη φορά, στο βίντεο που ανήρτησε, έπειτα από σχετική ερώτηση για το πώς κατάφερε να επιβιώσει ψυχολογικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια απάντησε: “Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα”.