Τα αγαπημένα ροφήματα on the go των Starbucks White Chocolate Mocha & Cappuccino «στολίζονται» και υποδέχονται τα Χριστούγεννα

H Starbucks φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα σε super market, mini market και περίπτερα με τα αγαπημένα κρύα ροφήματα σε γιορτινές συσκευασίες!

Αποκλειστικά για αυτές τις ημέρες, οι Starbucksloversέχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την απόλυτη εορταστική επιλογή StarbucksChilledClassicWhiteChocolateMochaκαι την κορυφαία κλασική επιλογή StarbucksChilledClassicCappuccinoκαι να απολαύσουν τη γεύσηκαι τη μαγεία των Χριστουγέννων!

StarbucksWhiteChocolateMocha– Το πιο «γλυκό δώρο» για τα Χριστούγεννα!

Αυτές τις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και σε όσους βρίσκονται μαζί σας extraδόσεις απόλαυσης με το κρύο ρόφημα WhiteChocolateMocha.Με ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espressoκαι βελούδινου γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας το WhiteChocolateMochaυπόσχεται να συναρπάσει όσους αναζητούν κάτι ιδιαίτερο, έξω από τα συνηθισμένα!

Με το Starbucks White Chocolate Mocha  η χαρά των Χριστουγέννων μπορεί να είναι στο χέρι σας όποτε θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, πάντα με ασφάλεια! Ανακαλύψτε το στην εορταστική συσκευασία σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (super market, minimarketκαι περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα.

StarbucksCappuccinoΗ αγαπημένη μας γεύση σε εορταστικό twist!

Και η κορυφαία διαχρονική επιλογή Cappuccino υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, αφούο κλασικός και αγαπημένος  Cappuccino «ντύνεται» για άλλη μια χρονιά στα κόκκινα! Ο δροσερός συνδυασμός πλούσιου espresso, με γάλα και νότες κακάο μας προσκαλεί να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών!

Και τα δύο ready to drink ροφήματα υπόσχονται να μας συνοδεύουν σε κάθε Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα  για να μας χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης, όπου και αν βρισκόμαστε! Παραμένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας συνήθεια!

Όλα τα ροφήματα καφέ StarbucksChilledClassicsείναι διαθέσιμα στα ψυγεία των καταστημάτων λιανικής (supermarket, minimarket, περίπτερα) από την ArlaFoodsΕλλάς. Στη σειρά υπάρχουν τα κλασικά ροφήματα καφέ StarbucksCaramelMacchiato, StarbucksCappuccinoκαι StarbucksCaffé Latteαλλά και το ξεχωριστό ρόφημα σοκολάτας StarbucksSignatureChocolateκαθώς και τα plant– basedροφήματα: CoconutCocoaCappuccino, OatVanillaMacchiato& AlmondPlant-BasedIcedCoffee.

Starbucksrtd.com/gr

* Οι γιορτινές επιλογές της σειράς θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου.

leave a reply

Your Review