Τα Brown Hotels υποδέχονται το μεγαλύτερο fashion party της Αθήνας την Τετάρτη 26 Απριλίου στο BROWN Lighthouse Athens

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Brown Hotelsυποδέχεται τονσημαντικότερο θεσμό ανάδειξης της ελληνικής μόδας, νέων τάσεων και brands, το THE FASHION ROOM SERVICE, υπό την διοργάνωση του περιοδικού Ozon, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο εμβληματικό BROWN Lighthouse Athens, στην ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας.

Το Brown Lighthouse Αthens μετατρέπεται για 1 ημέρα σε must visit fashion προορισμό στην καρδιά της πόλης και αποτελεί την αφετηρία για το ποιο λαμπερό party με mainstream dance music και χορό στο rooftop, με πανοραμική θέα της πόλης. Η απόλυτη fashion εμπειρία ξεκινάστον 9ο όροφο του BROWN Lighthouse Athens, όπου τα εντυπωσιακά δωμάτια του ξενοδοχείου με baroqueκαι urban πινελιές,θα είναι ανοιχτά προς το κοινό, φιλοξενώντας πάνω από 25 σχεδιαστές, accessories και jewelry brands, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις καινούριες spring/summer συλλογές τουςμέσα από ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια-pop up showroom από τις 17.00 το απόγευμα με 23:00 το βράδυ.

 

Νέα και ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της ελληνικής μόδας, κοσμημάτων και του made in Greece αλλά και καταξιωμένα διεθνή labels θα συνθέσουν την πιο πρωτότυπη “στυλιστική βεντάλια” προσκαλώντας τους Αθηναίους να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς τους, να δοκιμάσουν τις συλλογές τους και γιατί όχι, να συμμετέχουν στο πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο shopping.

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event θα κορυφωθεί με το απόλυτο Roof top Party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στοtalkofthetownpartyspotτης πόλης, στον 10ο όροφοτου BROWN Lighthouse Athens με την ωραιότερη θέα στην καρδιά της Αθήνας.Dress code: Be yourself, always!

Παρέα  θα είναι το Beefeater London Dry Gin μευπέροχα Beefeater Gin& Tonic γιαόλους. Το party θα «ντύσουν» μουσικά,γνωστοί Djs, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την φημισμένη dance ατμόσφαιρα που όλοι αγαπήσαμε!

Το BROWN Lighthouse Athens βρίσκεται στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3, πάνω στην πλατεία Ομονοίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

– Facebook Event https://fb.me/e/147LtUDzX

Εποινωνία: Τηλ. 210 3634009, 6955256764