Τα Kylie Cosmetic προσγειώθηκαν στην Ελλάδα

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά με θέα την Ακρόπολη

Tην Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το εμβληματικό beauty brand Kylie Cosmetics έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά. Το welcome party, που φιλοξενήθηκε στη μαγευτική ταράτσα του HyperAstroBar, προσέφερε στους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά,συνδυάζοντας τη σύγχρονη τάση στην ομορφιά με την πανοραμική θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να βιώσουν τον μαγευτικό ροζ κόσμο των Kylie Cosmetics και Kylie Skin. Ο χώρος ήταν στολισμένος μεσκηνικά εμπνευσμένα από το brand, επιτρέποντας στους καλεσμένους να βυθιστούν στον κόσμο της Kylie και να απαθανατίσουν τις δικές τους στιγμές ομορφιάς και έκφρασης, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονατα εξαίσια προϊόντα των Kylie Cosmetics.

Sarantis e-Business & PR Manager, Ισμήνη Νταφοπούλου

Καθώς ο ήλιος χανότανστον ορίζοντα και χάριζε στον ουρανό ένα μαγευτικό ροζ χρώμα, οι καλεσμένοι διασκέδαζαν υπό τους chill-outήχους της ταλαντούχας DJ, πριν πάρουν τη σκυτάλη οι χαρισματικές οικοδέσποινες της βραδιάς, Άλκηστις Κάτσικα και Μαρία Λειβαδίτη, εκπροσωπώντας τον Όμιλο Σαράντη – αποκλειστικό διανομέα των Kylie Cosmetics στην Ελλάδα. Η θερμή υποδοχή και ο γνήσιος ενθουσιασμός τους προσέδωσαν μια προσωπική νότα στην εκδήλωση, κάνοντας όλους να αισθάνονται μέλη του μαγικού κόσμου των Kylie Cosmetics.

 

Sarantis Marketing & Digital/PR team

Χριστίνα Κανελλοπούλου

Οι ροζ πινελιές συνεχίστηκαν και στο menuμε μια μεγάλη ποικιλία απολαυστικών ποτών και elegant γευστικών επιλογών για να συνάδουν με την απόχρωση των Kylie Cosmetics. Στο τέλος της βραδιάς, προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους μια goodybag με επιλογή από τα bestselling προϊόντα των Kylie Cosmetics, με στόχο να τα γνωρίσουν καλύτερα, να τα δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν με αυτοπεποίθηση τη δική τους διαδρομή μέσα στον κόσμο των χρωμάτων.

Αυτή ηεκδήλωση σηματοδότησε το επίσημο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics στην ελληνική αγορά,μέσα από το δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων Hondos Center και online, υποσχόμενη ένα μέλλον γεμάτο με καινοτόμα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να εκφράσουν τη μοναδική ομορφιά τους.