3 πανεύκολα χτενίσματα που σίγουρα θα προτιμήσεις πριν την επόμενη τηλεδιάσκεψη

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός, το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε το καθεστώς τηλεργασίας και μάλιστα έχει αρχίσει να μας αρέσει κιόλας. Δουλεύουμε από το αγαπημένο μας δωμάτιο του σπιτιού, φορώντας τις πιτζάμες μας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τι γίνεται όταν προκύπτει μία ξαφνική τηλεδιάσκεψη και σε 5 λεπτά πρέπει να είσαι με ανοιχτή κάμερα, ενώ εσύ βρίσκεσαι μέσα στις χνουδωτές σου πιτζάμες, άβαφη και με μαλλιά από ύπνο; Η κατάσταση χρειάζεται ψυχραιμία. Για αρχή βγάλε τις πιτζάμες και φόρεσε μία ωραία μπλούζα ή πουκάμισο, βάλε μία bb cream για να δείχνεις πιο φρέσκια και για το τέλος άφησε τα μαλλιά. Εδώ σου έχουμε τρία χτενίσματα που αποκλείεται να σου πάρουν πάνω από δύο λεπτά και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

 

Ponytail 

Η κλασική και αγαπημένη αλογοουρά είναι η πιο ιδανική επιλογή για bad hair day και μπορείς να τη δοκιμάσεις σε όλες τις εκδοχές της. Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, χαμηλά, σφιχτά ή πιο χαλαρά. Ένα είναι το σίγουρο. Όπως και να τα κάνεις, μπορείς να πετύχεις ένα chic look, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Photo by Kristoffer Jensen on Unsplash

 

Messy Buns

Τι θα χρειαστείς; Ένα scrunchie λαστιχάκι – που έχει αναδειχθεί σε μεγάλη τάση – σε χρώμα που θα ταιριάζει με τη μπλούζα σου, 2-3 τσιμπιδάκια και θα είσαι έτοιμη. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, δείχνεις ότι δεν προσπάθησες ιδιαίτερα για να το πετύχεις – που είναι και αλήθεια – και χάρη στο scunchie δείχνεις και ότι ξέρεις από fashion trends.

 

Headband

Γιατί μία στέκα; Γιατί είναι πιο in fashion από ποτέ – ειδικά εκείνες με το βελούδινο coat – έχουμε δει να τις φοράνε ακόμη και στο κόκκινο χαλί και γιατί δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο πέρα από την τοποθετήσεις στα μαλλιά σου. Έτοιμη με μία κίνηση.