Επιστρέφει ο Μποτρίνι με τον Εφιάλτη στην Κουζίνα. Και όλοι αναρωτιούνται αν θα βρει φέτος εστιατόρια

Ετοιμάζεται η τηλεοπτική επάνοδος του Έκτορα Μποτρίνι με ένα πολύ γνώριμο και πετυχημένο concept. O Εφιάλτης στην Κουζίνα, που παιζόταν για δύο σεζόν στον Alpha, από το 2010 μέχρι το 2012 και ουσιαστικά μας σύστησε τον γνωστό chef, επιστρέφει.

Για όσους δεν θυμούνται το concept, είχε ως εξής: Εστιατόρια στα πρόθυρα της χρεωκοπίας καλούσαν τον Έκτορα και την ομάδα του να τους σώσουν με τις συμβουλές τους. Εκεί διαδραματίζονταν έντονοι καυγάδες και διαφωνίες, με τον chef να είναι συνεχώς στα «κόκκινα» και τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν θεαματικά.

Show μαγειρικής με πολλή δόση reality, με λίγα λόγια. To ίδιο θέλουν να κάνουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, που ανανεώνει ριζικά το προφίλ του. Ο Μποτρίνι τότε είχε γίνει star, και ακόμα και σήμερα στις συνεντεύξεις του καλείται να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του σε ένα show που έχει κλείσει σχεδόν δεκαετία από το φινάλε του.

Έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές, η ομάδα έχει αρχίσει να στήνεται και όλοι είναι αισιόδοξοι πως τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα. Το μεγάλο ερώτημα τώρα όμως είναι ποιο εστιατόριο, σε μια φάση που ο κλάδος της εστίασης μετράει πολλά θύματα λόγω της πανδημίας, θα ζητήσει τη βοήθεια της ομάδας του Μποτρίνι. Άλλωστε, αποδείχτηκε ότι η τηλεοπτική προβολή δεν ισοδυναμεί με εξαργύρωση στο ταμείο του μαγαζιού. Μόνο σαν τονωτική ένεση λειτουργούσε, με αποτέλεσμα σχεδόν το 80% των ειστιατορίων από εκείνη την περίοδο να έχουν κλείσει.

leave a reply

Your Review