Πότε κρίνεται το μέλλον των My Style Rocks και 8 Λέξεις; Οι τελικές αποφάσεις

Τα δύο πολύ επιτυχημένα προγράμματα του ΣΚΑΪ είχαν μείνει στη μέση λόγω του COVID-19. Ωστόσο, η αρχική απόφαση να σταματήσουν τα γυρίσματα και να επανέλθουν με τη νέα σεζόν μπαίνει και πάλι σε επανεξέταση. Έτσι λοιπόν, τα στελέχη του σταθμού θα κάνουν σύσκεψη στις 11 Μαΐου για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τα επαναφέρουν άμεσα και να κλείσουν τη σεζόν.

Στο My Style Rocks υπάρχει το πρόβλημα ορίου στα άτομα που μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε ένα πλατό. Ήδη μέχρι στιγμής ο αριθμός είναι μάξιμουμ 25 άτομα, κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει στο συγκεκριμένο show. Επομένως αναζητάται άλλη λύση για τον τρόπο που θα διεκπεραιωθεί η εκπομπή. Επίσης υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος κάποιο άτομο να νοσήσει και να χρειαστεί όλοι να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Όσον αφορά τη σειρά 8 Λέξεις, τα προβλήματα είναι πιο περίπλοκα, γιατί οι συντελεστές πρέπει να ταξιδέψουν στην Κύπρο και οι πτήσεις έχουν διακοπεί. Στη σύσκεψη που θα γίνει θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα, με βάση τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Ήδη από τις 4 Μαϊου θα αρχίσουν πολλά μέτρα να χαλαρώνουν και άλλα να αλλάζουν, πάντα προς το καλύτερο.

leave a reply

Your Review