Τι συμβουλεύουν τους fans τους η Jennifer Aniston και ο Tom Hanks;

@jenniferaniston

Οι δύο χολιγουντιανοί stars έχουν ξεκινήσει άτυπη εκστρατεία υπέρ της ασφάλειας και της προστασίας από τον κορονοϊό. Με τη λήξη του lockdown και την εμφανή χαλάρωση των Αμερικανών, τόσο η Jennifer Aniston όσο και ο Tom Hanks προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους fans τους και να τους παροτρύνουν να συνεχίσουν να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Χτες, η Aniston ανέβασε φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram με την ίδια να φοράει μάσκα και με λεζαντοκείμενο-έκκληση στους followers της: “Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες. Αλλά μη θεωρείτε ότι αυτό είναι χειρότερο από τις επιχειρήσεις που κλείνουν, τις δουλειές που χάνονται και την απόλυτη εξάντληση που νιώθουν οι υγιειονομικοί υπάλληλοι. Τόσες ζωές χάθηκαν από αυτό τον ιό, επειδή εμείς δεν κάνουμε αρκετά. Πιστεύω στην καλοσύνη των ανθρώπων οπότε ξέρω ότι όλοι μπορούμε να το κάνουμε. Και όμως, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα που δεν κάνουν τίποτα για να περιορίσουν τη μετάδοση και να κρατήσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους ασφαλείς. Οι άνθρωποι ανησυχούν ότι καταπατώνται τα δικαιώματά τους όταν τους ζητούν να φορέσουν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση έχει πολιτικοποιηθεί εις βάρων των ανθρώπινων ζωών. Και πραγματικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαμάχη γι’ αυτό το ζήτημα”.  Η Jen ολοκληρώνει το κείμενό της με τη φράση: “Αν ενδιαφέρεστε για τις ανθρώπινες ζωές, σας παρακαλώ φορέστε μάσκα και ενθαρρύνετε και τους γύρω σας να κάνουν το ίδιο”.

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/

Ο Hanks, από την άλλη, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για τη νέα του ταινία Greyhound, αναφέρθηκε και στην πανδημία. “Υπάρχουν τρία μόνο πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν θέλουμε να δούμε την επόμενη μέρα: φοράμε μάσκα, τηρούμε τις αποστάσεις, πλένουμε τα χέρια μας. Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά και τόσο εύκολα. Αν κάποιος αρνείται να κάνει αυτά τα τρία βασικά πράγματα, τότε ντροπή του”.

leave a reply

Your Review