Το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama ανακοινώνουν επίσημα την αποκλειστική συνεργασία τους

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, σε ένα cocktail party που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama ανακοίνωσαν και επίσημα την αποκλειστική συνεργασία τους.

Για το Holy Llama, η διαδικασία παραγωγής ενός πιάτου είναι ιερή, οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, τα ψωμιά και οι αλοιφές είναι βιολογικές και δεν χρησιμοποιούν έτοιμες ζύμες ή μείγματα. Όλα φτιάχνονται από την αρχή, με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα ζώα και το περιβάλλον.

Δημήτρης Χριστοφιλέας – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Κελλίνα Δημητριάδη – Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η συνεργασία με το Holy Llama, που αρχικά ξεκίνησε ως ένα creative bakery με εξαιρετική φήμη στον χώρο του boulangerie, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της φυτικής γαστρονομίας αναπτύσσοντας τη δραστηριότητα του στο τομέα του catering. Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές.Και όχι μόνο… Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Δειπνοσοφιστήριον είναι πλέον σε θέση να παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές εκλεπτυσμένου φαγητού για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό μενού για βάπτιση… Κάθε πελάτης πλέον, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη φυτική γαστρονομία όπου κι αν το επιθυμεί.

Καλεσμένοι στο Εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι
Δημήτρης Χριστοφιλέας – Βίκυ Μπίμπα – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Μιχάλης Ορόντης

Τόσο στο Holy Llama όσο και στο Δειπνοσοφιστήριον, πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα εμπλουτίσει τη διατροφική εμπειρία των πελατών μας και θα συμβάλει στην προώθηση της υγιεινής, φυτικής διατροφής.

Κατά τη διάρκεια του cocktail party, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποιες επιλεγμένες veganγεύσεις, μέσω των οποίων πιστοποίησαν και οι ίδιοι πως μια plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τις γεύσεις που έχουμε συνηθίσει. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις εκλεκτές γεύσεις του Holy Llama τόσο στα εστιατόρια του ομίλου Δειπνοσοφιστήριον, όσο και στο καφέ του Holy Llama (Νίκης 23, Αθήνα).