Το νέο MINOIS HOTEL και ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναβαθμίζουν τη γαστρονομία της Πάρου με το εστιατόριο OLVO.

Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας το καλοκαίρι χτυπά στα ελληνικά νησιά και η άφιξη του Olvo στην Πάρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι μαζί με το νέο ξενοδοχείο Minois μέλος των SLH, που αντλεί έμπνευση από την ισπανική, γαλλική και ιταλική Ριβιέρα με πινελιές μαροκινής διακόσμησης και φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της γαστρονομικής σκηνής της Πάρου.

Το νέο concept επικεντρώνεται στον επαναπροσδιορισμό των γεύσεων της Μεσογείου με αφετηρία την Πάρο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία, την οποία επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Michelin chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του, που κορυφώνεται με τα Josper grilled κρεατικά και ψάρια στο a la carte δείπνο ή το δείπνο γευσιγνωσίας. Η φιλοσοφία του menu στηρίζεται στον πλούτο της γης και τις εναλλαγές που προκύπτουν ανάλογα με το τι έχει να μας προσφέρει κάθε φορά αναδεικνύοντας τις μαγειρικές παραδόσεις και τα ντόπια υλικά.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης  μας είπε : «Πολλές φορές στο φαγητό η μεγαλύτερη πρόκληση, είναι μέσα από περίτεχνες διαδικασίες, έξυπνες παρουσιάσεις και γενικότερες φαμφαρολογίες, εσύ ν’ αναζητάς το πιο απλό και γνώριμο. Τη σπιτική θαλπωρή. Ακόμα και όταν αυτή κρύβεται στις δημιουργικότερες γεύσεις.

Όταν μπροστά μου ξεδιπλώθηκε το πλάνο του Minois το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν, ήταν αυτό. Να βρω τον τρόπο να δείξω στους επισκέπτες πως το φαγητό οφείλει να ξυπνά ή να δημιουργεί μνήμες. Ο νόστος είναι αυτή η πολύ μικρή λεπτομέρεια που μετατρέπει μια γευστική εμπειρία σε κάτι αξιομνημόνευτο.»

Το νέο hot spot απογειώνει γεύσεις και αισθήσεις και αποτελεί ένα γαστρονομικό ταξίδι σε ένα περιβάλλον με ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερες υφές και patterns, που αξίζει όλοι να ταξιδέψουν μέχρι την Πάρο για να απολαύσουν.

OLVO RESTAURANT, MINOIS HOTEL, ΠΑΡΑΣΠΟΡΟΣ, ΠΑΡΟΣ

ΤΗΛ. +30 228 402 2435 • EMAIL: INFO@OLVORESTAURANT.COMWWW.MINOIS-HOTEL.COM