Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στο Hollywood

Ποιος είπε ότι η μεγαλύτερη και πιο επικερδής βιομηχανία του κόσμου είναι πιο δυνατή από έναν απειλητικό ιό; Η επιδημία που έχει νεκρώσει σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις, χτύπησε όπως ήταν λογικό και το Hollywood. Ακόμη και οι πιο ευφάνταστοι σεναριογράφοι δεν θα τολμούσαν ποτέ να γράψουν ένα τόσο ακραίο σενάριο για μια ταινία θρίλερ που θα έσπαγε ταμεία. To dot έκανε την έρευνά του και τη συνόψισε σε ένα βίντεο.

H βιομηχανία του Hollywood που δεν έκλεισε ούτε μια μέρα ακόμη και κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κατέβασε ρολά λόγω κορονοϊού. Τα δεδομένα λοιπόν είναι ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε ξανά νέες ταινίες, ενώ παράλληλα, με όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη να παραμένουν κλειστές, θα αργήσουμε πολύ να δούμε και τις ταινίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και πιθανόν να φέρουν μεγάλη ζημιά στις τσέπες των παραγωγών.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και οι μεγάλοι stars που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Οι Daniel Radcliffe, Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

 

Για να μάθεις περισσότερα, δες το βίντεο στο κανάλι του DownTown στο YouTube: