Ο Will Smith έφτιαξε το δικό του meme για την καραντίνα

Το 2007, ο Will Smith είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία I Am Legend, ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Richard Matheson, του 1957. Το στόρι ήταν από αυτά που βλέπεις να διαδραματίζονται στην οθόνη και ελπίζεις ότι δεν θα συμβούν ποτέ στην πραγματική ζωή. Με φόντο τη Νέα Υόρκη, ένας ιός, δημιουργημένος στο εργαστήριο ως φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου, ξεφεύγει από τον έλεγχο και εξελίσσεται σε πανδημία που σκοτώνει τη μισή ανθρωπότητα και την υπόλοιπη μισή τη μετατρέπει σε τέρατα. Ο Smith, σε ρόλο επιζήσαντα ιολόγου, προσπαθεί να ανακαλύψει το αντίδοτο, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να γλιτώσει από τα τέρατα.

Για την ιστορία, όταν η ταινία έγινε πάλι επίκαιρη λόγω πανδημίας (ειδικά την πρώτη εβδομάδα), ο Will Smith είχε απολογηθεί για τυχόν δυσερμηνείες του σεναρίου από το κοινό, ενώ παράλληλα προέτρεπε τον κόσμο να  ενημερώνεται σωστά από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και να μην παίρνει τοις μετρητοίς ό,τι βλέπει στην ταινία.

Και αφού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και για να μας θυμίσει πόσο αστείος τύπος είναι, χτες έφτιαξε το δικό του meme, που είναι συνδυασμός του I Am Legend και της καραντίνας. Στην τελική, με το COVID-19 μπορεί να μη μεταλλαχτούμε σε τέρατα, αλλά κάποια κιλάκια θα τα πάρουμε αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η κατάσταση.

View this post on Instagram

True story

A post shared by Will Smith (@willsmith) on