Γιατί ο Πάνος Ιωαννίδης ψάχνει επειγόντως νέο χώρο για να μαγειρέψει;

Τον περασμένο Δεκέμβριο η εστιατορική σκηνή της Αθήνας είχε υποδεχτεί με ενθουσιασμό το Ovio, το καινούργιο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη που άνοιξε σε συνεργασία με τον Πάνο Πολίτη. Τα άψογα ιταλοπρεπή πιάτα του, που ακολουθούσαν τη φιλοσοφία του chef “‘ολα φρέσκα και χειροποίητα”, αγαπήθηκαν με την πρώτη μπουκιά. Κι έπειτα ήρθε η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, και το πάρτι των foodies έληξε απότομα. Αν και προς το παρόν τα πάντα είναι ακόμα υπό συζήτηση -από το πότε ακριβώς θα ξανανοίξουν τα εστιατόρια μέχρι τις ακριβείς συνθήκες με τις οποίες θα λειτουργούν-, όσον αφορά το Ovio, υπολογίζεται να ανοίξει πάλι γύρω στα μέσα Ιουνίου, αλλά όχι στον χώρο που το γνωρίσαμε στο Σύνταγμα. Ο Πάνος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του αναζητούν τον ιδανικό υπαίθριο χώρο που θα στεγάσει το Summer Ovio, ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες χωρίς να χάσει τη δική του ταυτότητα. Άλλος χώρος λοιπόν -τουλάχιστον για το καλοκαίρι-, η ίδια κουζίνα και φιλοσοφία. Μένουμε συντονισμένοι και πεινασμένοι, μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.