Έπιασαν οι ζέστες και την Kourtney Kardashian

Η πολυμελής οικογένεια, που έγινε διάσημη από το reality show Keeping Up With The Kardashians, έχει πάντα έναν λόγο να μας απασχολεί χάρη στην πλούσια δράση της στα social media. Αυτό το σαββατοκύριακο την προσοχή τραβάει η 41χρονη Kourtney, που ανέβασε φωτογραφία με floral μπικίνι (φαίνεται μόνο το πάνω μέρος) την Παρασκευή, με λεζάντα “Καλημέρα”.

View this post on Instagram

good morning 🌴☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Την Τετάρτη, η Kourtney μας είχε κεράσει άλλη μια πόζα με μπικίνι, ολόσωμη αυτήν τη φορά, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο. Τόσο μεγαλείο όμως, που προκάλεσε τις υποψίες θαυμαστή της ότι το κορίτσι είναι πάλι έγγυος, τις οποίες και κατέθεσε σε σχόλιο. Η Kourtney όμως τον διέψευσε αμέσως, απαντώντας: “Αυτή είμαι εγώ με μερικά κιλά παραπάνω και πραγματικά το λατρεύω. Έχω γεννήσει τρία εκπληκτικά παιδιά και αυτή είναι η μορφή του σώματός μου”.

View this post on Instagram

🐄 👧🏻

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Οι Kardashians άλλωστε φημίζονται για τις πλούσιες καμπύλες τους, για τις οποίες όχι μόνο είναι περήφανες, αλλά έχουν πληρώσει και ολόκληρες περιιουσίες στους πλαστικούς για να τις φτιάξουν. Και φυσικά δεν δίνουν δεκάρα αν ο υπόλοιπος κόσμος τις θεωρεί oversized. H Kourtney, άλλωστε, είχε σχολιάσει σχετικά στο παρελθόν: “Μερικές φορές με αφορά τι λέει ο κόσμος και άλλες όχι. Πρέπει συνεχώς να μπουστάρω την αυτοπεποίθησή μου και να μου υπενθυμίζω ότι τα αρνητικά σχόλια γίνονται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ποια είμαι”. Μα ποιος δεν γνωρίζει πια την Kourtney Kardashian;