Ποιος θα τα βάλει με την κόρη του Dwayne Johnson;

Είναι γνωστό το παρελθόν του μυώδους πρωταγωνιστή του Jumanji. Πριν αρχίσει να μοιράζει γροθιές στη μεγάλη οθόνη, έκανε λαμπρή καριέρα στο ρινγκ -εξού και το παρατσούκλι του, Rock. Κάτι που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι το μποξ είναι το οικογενειακό αγώνισμα των Johnson. Πριν από τον Dwayne, τόσο ο πατέρας του, Rocky Johnson, όσο και ο παππούς του, Peter Maivia, ήταν επίσης πρωταθλητές στο ρινγκ. Το  μικρόβιο της πάλης περνάει τώρα και στην τέταρτη γενιά, απλά αλλάζει φύλο. Η 18χρονη κόρη του, Simone, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με τη WWE (World Wresting Entertainment), την πασίγνωστη εταιρεία που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης, στην οποία είχε διαπρέψει και ο Dwaye όταν είχε αποσυρθεί από το επαγγελματικό μποξ.

“Τι τιμή που το κοριτσάκι μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματά μου, αν και το να ακολουθήσει τα βήματά μου ακούγεται κλισέ, γιατί εκείνη θέλει να χαράξει το δικό της μονοπάτι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό”, δήλωσε ο περήφανος πατέρας. Πρόσθεσε επίσης ότι η Simone είναι η νεότερη μεταγραφή στην ιστορία του WWE και ήταν το όνειρό της να υπογράψει με την εταιρεία εδώ και δύο χρόνια, από τότε που άρχισε να προπονείται. “Τώρα είναι 18, αλλά στα 16 της άρχισε να προπονείται πολύ σκληρά, κάνοντας τους γύρους της στο ρινγκ και γεμίζοντας με όλες τις μελανιές και τις γρατζουνιές που είναι συνέπειες της πάλης. Αλλά το αντέχει και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν”.

Η ίδια η Simone δήλωσε: “Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Γνωρίζοντας πως η οικογένειά μου έχει τόσο προσωπική σχέση με την πάλη, είναι πολύ σημαντικό για μένα και νιώθω ευγνώμων που έχω την ευκαιρία όχι μόνο να παλέψω αλλά να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση”.

Η Simone Johnson δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε καμία περίπτωση. Και σίγουρα δεν θέλεις να τσακωθείς μαζί της.