Brooklyn Beckham – Nichola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για τον διπλό γάμο τους

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι και τα διάσημα (και ζάμπλουτα) πεθερικά

Η ώρα δεν έφτασε, έφτασε, όμως, η χρονική στιγμή κατά την οποία ο μεγαλύτερος γιος των διάσημων Beckham, Brooklyn ξεκινά μαζί με τη μνηστή του, την χρυσή απόγονο, Nichola Peltz, τις ετοιμασίες του διπλού γάμου τους, που θα τελεστεί σε έναν χρόνο από τώρα και με τελετές τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στη Βρετανία, τις γενέτειρες δηλαδή των δύο συζύγων.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Victoria Beckham έχει αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της νεαρής εκλεκτής της καρδιάς του γιου της, ενώ κουμπάροι θα είναι τα δύο του αδέλφια, Romeo και Cruise, 18 και 15 χρονών αντιστοίχως.

Φυσικά και ρόλος έχει προβλεφθεί και για τη μικρούλα Harper, τη μεγάλη αδυναμία του David, καθώς θα είναι επικεφαλής των παρανύμφων σε έναν γάμο -δύο για την ακρίβεια- πολλών εκατομμυρίων. Οι δύο τελετές έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τοσο στη Φλόριντα όπου ζει η οικογένεια της νύφης, ενώ η άλλη θα λάβει χώρα στο Cotswolds, έδρα της οικογένειας των Beckham.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα, ήταν επιθυμία του γαμπρού να γίνει και δεύτερος γάμος στη Βρετανία, καθώς είναι απίστευτα δεμένος με την οικογένειά του. Ωστόσο, κατά την ίδια πηγή, δεν επιβεβαιώνεται ότι ο πατέρας του και παλαίμαχος άσος των γηπέδων θα είναι κουμπάρος, όπως βιάστηκαν άλλα ΜΜΕ να μεταδώσουν.

Την ίδια στιγμή, φήμες αναφέρουν ότι η Victoria ετοιμάζει ένα minimal νυφικό, που μπορεί να είναι και κοστούμι, κάτι, δηλαδή, που να ταιριάζει με τη φρεσκάδα της νύφης και τα νιάτα του ζευγαριού.

Επιμένουν, βέβαια, οι κακοπροαίρετοι που λένε ότι και οι δύο τελετές θα γίνουν σε κλειστό κύκλο, λόγω των ήδη μεγάλων εξόδων που έχουν γίνει, όμως, πρόκειται για διαδόσεις που διαψεύδονται διακριτικά και από τις δύο οικογένειες, ειδικά από εκείνην της Peltz που το μόνο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν είναι το οικονομικό.

Κατά τα λοιπά, σ’ αυτόν τον γάμο αναμένονται διάσημες αφίξεις από τους σούπερ σταρ φίλους του David και της Victoria, μεταξύ άλλων, ο Elton John, τα λοιπά μέλη των Spice Girls, κ.α.