Πέμη Ζούνη στο Dot. “Αυτό που έζησα ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου”

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη

Καλεσμένη στο Dot. του Σαββάτου η Πέμη Ζούνη μίλησε για όλα. “Ήμουν πολύ τυχερή, είμαι ευγνώμων” δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός αναφερόμενη στο επαγγελματικό κομμάτι , ενώ για εκείνη, η επιτυχία που γνώρισε στο ντεμπούτο της με τη σειρά “Γιάννης και Μαρία” ήταν ένα καλό σοκ. Η Πέμη Ζούνη που ζει έντονα την κάθε της επιλογή, δεν έχει ανάγκη για ανασκοπήσεις, ενώ εξομολογήθηκε στη Νάνσυ και τον Θανάση πως απέρριψε πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έρωτα και …δε το μετανιώνει.

Ο έρωτας, πάντα κινητήριος δύναμη, κάποια στιγμή επαναπροσδιορίζεται στη ζωή, όπως δήλωσε η ίδια και δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει κάνει ακραία πράγματα για χάρη του. Συμφιλιωμένη με τον χρόνο και σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της, μιλά για τα μαθήματα που την δίδαξαν οι δυσκολίες. Μια δικαστική διαμάχη και διάφορα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή έλαβαν τεράστιες διαστάσεις, με την ίδια να αναφέρει: “Η δημοσιότητα που ακολούθησε ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου”. 


Τέλος, η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την οικογένεια της. “Το σοβαρό θέμα υγείας της κόρης μου ιεράρχησε τα πράγματα” σημείωσε, ενώ μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον επί 28 χρόνια σύζυγό της, Στάθη Σκέντζο, με τον οποίο, όπως χαριτολογώντας ανέφερε, δε μοιάζουν καθόλου αλλά ταιριάζουν πολύ.