ABBA: Κυκλοφορούν νέα τραγούδια μετά από 40 χρόνια

Το comeback των ABBA είναι πολύ κοντά, καθώς οι αγαπημένοι μας Σουηδοί λέγεται ότι κυκλοφορούν νέα τραγούδια την επόμενη εβδομάδα.

Οι Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog και Anni-Frid Lyngstad ή αλλιώς οι Σουηδοί ΑΒΒΑ, το γκρουπ που έγραψε τεράστια ιστορία στην Ευρωπαϊκή -και όχι μόνον- μουσική, κάνουν δυναμικό comeback αφού πρόκειται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους νέα μουσική μετά από 39 χρόνια. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα να συμβεί πολύ άμεσα: δηλαδή , την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με  την εφημερίδα The Sun.

Ο BjörnUlvaeus  μιλώντας στη The Herald Sun, διαβεβαίωσε ότι τα νέα τους κομμάτια θα «ακούγονται πολύ» σαν τους ABBA που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Θα συμπεριλαμβάνονται τα «I Still Have Faith In You και Don’t Shut Me Down».

Εκτός από τα νέα τραγούδια, το σουηδικό κουαρτέτο ετοιμάζει και την παράσταση Abba Voyage, με ολογράμματα- Abbatars- του νεότερου εαυτού τους που θα τραγουδούν και θα μιλούν στο κοινό γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.  Στην πρεμιέρα της παράστασης θα βρίσκονται και οι ίδιοι εκεί για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια των ολογραμμάτων τους.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ ότι το σουηδικό pop συγκρότημα είχε ανακοινώσει το 2017 ότι  θα κάνει ένα reunion  για μια ψηφιακή συναυλία το 2019, ερμηνεύοντας ως ‘Abbatars’ πέντε νέα κομμάτια. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και άλλων προβλημάτων αυτή ακυρώθηκε.  Η επόμενη ελπίδα να επιστρέψουν οι θρύλοι της Ευρωπαϊκής ποπ  είναι κοντά για να τους πούμε Thank you for the (new) music…

leave a reply

Your Review