Το επίσημο launch party του νέου γυναικείου αρώματος RABANNE MILLION GOLD

Με ένα από τα πιο λαμπερά events της φθινοπωρινής σεζόν, ο οίκος Rabanne, που στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σαράντη ,πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Rabanne Million Gold For Her Eau De Parfum. Πρόσωπα από το χώρο της showbiz, εκπρόσωποι των Μέσων αλλά και στρατηγικοίσυνεργάτες της αγοράς,έδωσαν το «παρών» στο επιβλητικό Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, που ειδικά για τη βραδιά είχε μεταμορφωθεί σε ένα ολόχρυσοσκηνικό με εντυπωσιακά installations,εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις του νέου αρώματος και τους χαρακτηριστικούςXLκρίκους, σύμβολο του Rabanne.

Ζάκης Σαράντης, Κατερίνα Καινούργιου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου
Ηλίας Κωνσταντίνου, Αγγελική Χόντου

Λίγο μετά τις 9μμ,η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Marketing της Επιλεκτικής Αρωμάτων Γρ. Σαράντης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν τη νέα αρωματική πρόταση του δημοφιλούς γαλλικού οίκου, που πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες όχι μόνο στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, αλλά και στη δημιουργία bestseller αρωμάτων, τα οποίακατακτούναμέσως την κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Όλγα Λαφαζάνη, Δήμητρα Λαζαράτου

Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα χορευτών που πραγματοποίησε ένα εκπληκτικόvoguingactυπό τους ρυθμούς του “Pure/Honey”, επίσημουsoundtrackτης παγκόσμιας καμπάνιας του αρώματος, στην οποία πρωταγωνιστεί η Gigi Hadid. Τοροκ βίντεοτης καμπάνιας εξάλλου, πρόβαλε σε γιγαντοοθόνηκαθόλη τη διάρκεια  της βραδιάς, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό, σε μια εκδήλωση που απογειώθηκε μετο live performance της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με φόντο την καθηλωτική παρουσία του διεθνούς φήμης μοντέλου, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν καταχειροκροτούμενοι μερικές από τιςεμπορικότερες ξένεςεπιτυχίες, δίνοντας τη σκυτάλη στην international DJ και ραδιοφωνική παραγωγό Xenia Ghali, που ανέβασετην ατμόσφαιρα στα ύψη με τις μουσικές επιλογές της.

Οι καλεσμένοι είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να απολαύσουν δροσεράsignature cocktails, εμπνευσμένα από τις μεθυστικές νότες του νέου Rabanne Million Gold For Her Eau De Parfum: τριαντάφυλλο, λευκά άνθη και ακόρντο mineral musk. Ένα άρωμα που τόσο στη γυναικεία,όσο και στην ανδρική εκδοχή του, που κυκλοφορεί ταυτόχρονα,σχεδιάστηκε για να αφυπνίσει την ακλόνητη αυτοπεποίθηση και την τολμηρή αυτό-έκφραση.

@rabanne

#RabanneParfums

leave a reply

Your Review