Το Athénée συνεχίζει να καθιερώνεται ως σημείο αναφοράς για τα Κυριακάτικα brunch της πόλης, φέρνοντας στο εμβληματικό του lobby μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Αυτή τη φορά, το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει μέσα από τη δημιουργική υπογραφή του Δημήτρη Χρονόπουλου, ενός από τους πιο καταξιωμένους pastry chefs της χώρας.

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος αντλεί έμπνευση από την εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσιάζει ένα brunch menu που συνδυάζει γεύσεις, χρώματα και αρώματα της εποχής. Αχλάδια αρωματισμένα με μπαχαρικά, κυδώνια μαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί, εκλεπτυσμένη Sacher framboise, κορμός κάστανο και άλλες ευφάνταστες δημιουργίες αποτυπώνουν με μοναδικό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Οι καλεσμένοι του Athénée έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την φιλοσοφία και την τεχνική του Δημήτρη Χρονόπουλου μέσα από γλυκά φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από την ομάδα του, με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στις ισορροπημένες γεύσεις και στη σύγχρονη προσέγγιση των κλασικών χριστουγεννιάτικων επιδορπίων. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.
Το Athénée υπόσχεται ένα ατμοσφαιρικό, γιορτινό και απολαυστικό Sunday Brunch, που μεταφέρει τους καλεσμένους σε ένα ταξίδι γεύσεων αντάξιο του πνεύματος των Χριστουγέννων, συνδυάζοντας την κομψότητα του χώρου με τη δημιουργικότητα και την τεχνική ενός κορυφαίου pastry chef.
