Καλλιτέχνες που σήμερα δεν ξέχασαν τι μέρα ήταν (και τους αγαπάμε λίγο περισσότερο γι’ αυτό!)

Σήμερα, που σείστηκε η Αθήνα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, κάποιοι celebrities δεν σώπασαν σαν να ήταν απλώς Τετάρτη

Το πρωί σείστηκε η Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης του Εφετείου Αθηνών, για την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, χιλιάδες κόσμου -και πολλοί από αυτούς τους χιλιάδες, αγαπημένοι καλλιτέχνες- ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Ο φασισμός τόσα χρόνια αντιμετωπιζόταν ως ένας απρόσωπος αυτόκλητος καλεσμένος, χαϊδευόταν στις lifestyle εκπομπές, προαυλιζόταν σε δελτία ειδήσεων και πρωινάδικα και κανείς δεν τολμούσε να πει μια κουβέντα.

Την απάντηση που δόθηκε στην τυφλή βία, στις αναίτιες δολοφονίες και επιθέσεις, αν μπορούσε να χωρέσει σε ένα βίντεο, θα ήταν εδώ, σ’ αυτό

 

Κι όμως, σήμερα, αρκετοί καλλιτέχνες και celebrities δεν ξέχασαν τη μέρα ήταν, απολύτως σίγουροι ότι δεν είναι ακόμη μία Τετάρτη όπου όλα βαίνουν καλώς και η ζωή κυλά ανέμελη στους δρόμους της Αθήνας.

Σταμάτης Κραουνάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Ράντου, Μυρτώ Αλικάκη, Νατάσα Μποφίλιου, Κατερίνα Τσάββαλου και πολλοί ακόμη έσπευσαν να γιορτάσουν τη νίκη της δημοκρατίας στα social τους, κάνοντας σαφές γιατί όταν κανείς σωπαίνει σε τέτοια ζητήματα, ταΐζει το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της κοινωνίας.

 

ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Μια εικονα χιλιες λεξεις.Το προσωπο της δικαιωσης ειναι μια γυναικα. Ειναι μια μανα.

Gepostet von Eleni Rantou am Mittwoch, 7. Oktober 2020

ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Mittwoch, 7. Oktober 2020