Επίθεση με βιτριόλι: Το ημερολόγιο της μαυροφορεμένης γυναίκας και το σοκ με τις φωτογραφίες στο κινητό της

Από τη μία δυσάρεστη έκπληξη στην άλλη βρίσκονται οι αρχές αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση

Ολοένα και περιπλέκεται η πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι και ενώ σήμερα η φερόμενη ως δράστις αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μία σκληρή κατηγορουμένη, η οποία για την ώρα δεν ομολογεί, δεν παραδέχεται και προβληματίζει αρχές και υπερασπιστική γραμμή με τη συμπεριφορά της.

Χθες, ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις αναφορικά με τη συμπεριφορά της 35χρονης πελάτισσάς του, όμως, όπως αποκαλύπτεται το ίδιο σοκ δοκιμάζουν και οι Αρχές με τα ευρήματα της έρευνας για το πραγματικό κίνητρο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές κατάφεραν να ενεργοποιήσουν και να ανοίξουν ένα από τα κινητά της φερόμενης ως δράστιδος και δοκίμασαν μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς σε αυτό βρήκαν μόνο φωτογραφίες του θύματος.

Επίσης, σοκαριστικές ήταν οι περιγραφές σε ημερολόγιό της, στο οποίο κατέγραφε τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή

«Τι θα γίνει με τον πρώην; Με φωνάζει όποτε θέλει. Εξαφανίζεται… Τον κυνηγάνε πολλές. Μου λέει ότι δεν τρέχει κάτι με κάποια… Με κρατάει στα χέρια του… Αυτή πάλι εμφανίστηκε…», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό.

Την ίδια στιγμή, το ίδιο σοκ προκαλούν και τα όσα αποκαλύπτονται για την πυκνότητα του καυστικού οξέως που -άγνωστο, ακόμη, από πού- κατάφερε να προμηθευτεί, καθώς είναι τέτοια που θα μπορούσε να προκαλέσει θάνατο με την εισπνοή.

Από την πλευρά του θύματος πάλι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση δεν είναι ακόμη σε θέση να μάθει λεπτομέρειες για αυτό που της συνέβη, ενώ ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας από τους δικηγόρους της 34χρονης, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι μετά και τις νέες αποκαλύψεις δεν εκπλήσσεται από τη συμπεριφορά της γυναίκας που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι επιτέθηκε στην πελάτισσά του.

«Δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου έχοντας τον χρόνο να έχει οργανώσει το σχέδιο αυτό, έχοντας δουλέψει στο μυαλό της όλη της τη δράση. δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου και η  φερόμενη ως συμπεριφορά της στα κρατητήρια. Δε θα με εκπλήξει αν αρνηθεί να απολογηθεί», ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

leave a reply

Your Review