“Γκανγκστερική” καταδίωξη του ζεύγους Meghan – Harry στη Νέα Υόρκη… ή και όχι!

Το κυνηγητό του ζεύγους με τους παπαράτσι

Σ’ ένα “σχεδόν καταστροφικό” και “επικίνδυνο” κυνηγητό με τους παπαράτσι, που έφερε κακές μνήμες από το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Diana, βρέθηκαν – σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Πρίγκιπα Harry – o ίδιος, η σύζυγός του, Meghan Markle, κι η μητέρα της.

 

Η καταδίωξη ξεκίνησε αφού το ζεύγος αποχώρησε από μια τελετή απονομής βραβείων του Ιδρύματος Γυναικών, στην οποία η Meghan τιμήθηκε, το βράδυ της Τρίτης. 

 

Κατά την έξοδο τους απ΄ την εκδήλωση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί, το οποίο “επιθετικοί” παπαράτσι άρχισαν να καταδιώκουν μανιωδώς. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν, το ζεύγος με την μητέρα της Markle μεταφέρθηκαν σ’ ένα άλλο όχημα. Ωστόσο,  το κυνηγητό συνέχισε για σχεδόν δύο ώρες, με τους φωτογράφους “να κινούνται πάνω στο πεζοδρόμιο, αγνοώντας τους φωτεινους σηματοδότες και τραβόντας φωτογραφίες φωτογραφίες ενώ οδηγούσαν”.

 

Μια άλλη ιστορία είχαν να διηγηθούν, όμως, τόσο η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, όσο κι ο οδηγός ταξί που τους μετέφερε αρχικά.

 

Δύο αστυνομικοί που βοήθησαν το έργο της προσωπικής  ομάδας ασφαλείας του ζέυγους ανέφεραν πως το συμβάν ήταν “κάπως χαοτικό”, σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν ήταν “σχεδόν καταστροφικό” αφού δεν υπήρξε καμία σύγκρουση ή τραυματισμός.

 

Ταυτόχορνα, ο οδηγός του ταξί που τους μετέφερε, είπε πως έκαναν μία διαδρομή 10 λεπτών και δεν αισθάνθηκε ότι ήταν σε κίνδυνο.

 

“Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν καταδίωξη σε ταινία. Ήταν ήσυχοι και φαίνονταν φοβισμένοι, αλλά είναι η Νέα Υόρκη – είναι ασφαλής» ανέφερε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως δεν θα αποκαλούσε αυτό που συνέβη καταδίωξη.”

 

leave a reply

Your Review