Έλενα Χριστοπούλου: Γιατί “διέγραψε” τη Βίκυ Καγιά και το GNTM

Είναι η γυναίκα που θα μπει κάπου και όλοι θα την προσέξουν. Έχει το star material που σε κάνει να θες να μάθεις τα πάντα για αυτήν. Ειδικά αφότου εξελίχθηκε σε μια super hot τηλεοπτική περσόνα.

Φωτογραφία: Πάνος Γιαννακόπουλος

H συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε περίπου πριν από δύο μήνες. Τότε που στο καθημερινό μας λεξιλόγιο δεν υπήρχαν οι λέξεις «καραντίνα», «κρούσματα», «ιχνηλάτηση», «Τσιόδρας» – και σίγουρα δεν μέναμε σπίτι. Ειδικά η Έλενα, που είχε μόλις ξεκινήσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και το My Style Rocks, δεν είχε χρόνο για τίποτα. Σήμερα, είναι και αυτή στο σπίτι, μαγειρεύει για τον σύντροφό της δύο φορές την ημέρα, μιλάει στα τηλέφωνα για δουλειά και ανακαλύπτει τον κόσμο του Netflix, που πριν δεν ήξερε κατά πού πέφτει. Είδε και το The Morning Show, λέει, και το λάτρεψε!

Τόσα χρόνια στη δουλειά σου φροντίζεις τα εξώφυλλα των άλλων. Πώς σου φαίνεται τώρα που είσαι εσύ το εξώφυλλο;

Είναι πολύ ενδιαφέρον, έχει πλάκα. Αλλά έχω περάσει πρώτα από κάτι πιο αμήχανο. Από το να κάνω πασαρέλα κάθε μέρα στο My Style Rocks. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου!

Προσαρμόστηκες εύκολα στο My Style Rocks;

Στην αρχή βέβαια ήταν πολύ αμήχανα. Πέρασε μια εβδομάδα που κάθε μέρα στο καμαρίνι, πριν να ξεκινήσει το γύρισμα, έβαζα τα κλάματα. Δεν είχε να κάνει με το My Style Rocks. Απλώς, με οτιδήποτε καινούργιο έχω ένταση. Ήταν μια καινούργια συνθήκη, έπειτα από δύο πολύ δυναμικές σεζόν στο GNTM. Στην αρχή, για παράδειγμα, μου έλειπε η Ζεν. Μπορεί να έκλαιγα και γι’ αυτό. Μου έλειπαν οι άνθρωποί μου. Δεν ξέρω πώς να σου το πω, είμαι σαν κοριτσάκι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα;

Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ είναι κομμάτι της πραγματικής δουλειάς μου αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου.

Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφιση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε, και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί;

Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα;

Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα.

Έχετε μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ;

Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους.

Πολλές φορές στη δουλειά αναγκαζόμαστε να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που μπορεί να μην ταιριάζουμε. Σου συνέβη κάτι τέτοιο στο GNTM;

Ήξερα εξαρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Είναι όλοι τους επαγγελματίες, άριστοι στη δουλειά τους, και τα πήγαμε μια χαρά όσο δουλεύαμε μαζί. Μετά απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, η ζωή. Και αν θέλεις να είσαι συνεπής ως άνθρωπος, κάνεις αυτό που πιστεύεις.

Έχεις περιέργεια για το ποια θα πάρει τη θέση σου στο παιχνίδι;

Δεν έχω τέτοιες αγωνίες. Απλώς θα ήθελα πραγματικά να πάει καλά ως show το GNTM, γιατί έχει κορίτσια που μπορεί να τα ωφελήσει, και εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύουν Ελληνίδες στον χώρο της μόδας.

Η Ηλιάνα θα είναι στο GNTM 3;

Δεν το ξέρουμε ακόμα. Νομίζω, όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πώς θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης.

Εσύ ως manager της, τι της προτείνεις να κάνει;

Εγώ θέλω πάρα πολύ να είναι η Ηλιάνα στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη και αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί για να βρίσκω λύσεις και για εμένα και για τους άλλους. Οπότε, δεν ανησυχώ για την Ηλιάνα.

leave a reply

Your Review