Λατρεύεις τα Χριστούγεννα και το Sup; Σου έχουμε μια υπέροχη έκπληξη!

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ. γινόμαστε οι Άγιοι Βασίληδες του «Make a wish» και κάνουμε sup για καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας χρήματα από τις συμμετοχές και από τα αστέρια της ευχής. Έλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πόρτο Ράφτη και φέρε μαζί τη σανίδα σου (αν δεν έχεις θα δώσει και η σχολή κάποιες σανίδες τηρώντας σειρά προτεραιότητας) και την καλή σου διάθεση. Για όλα τα άλλα -γιορτινά σκουφάκια και μπλουζάκια- έχει φροντίσει η ομάδα του «Santa Sup Tour».

Η διαδρομή θα γίνει στον κόλπο του Πόρτο Ράφτη -θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες- και θα είναι εύκολη για όλους τους συμμετέχοντες.

Αν πάλι θέλεις απλά να παρακολουθήσεις το event και να φωτίσεις τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του, με κόστος μόλις 2 ευρώ, γράψε τη δική σου ευχή σε ένα χάρτινο αστέρι που θα μεταμορφωθεί μαγικά σε αστέρι Αγάπης.

Και μην ξεχνάς: το Sup είναι ένα ανερχόμενο άθλημα που έχει αγαπηθεί από όλους όσοι το έχουν δοκιμάσει, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλες τις σωματοδομές και μπορείς εύκολα από το πρώτο κιόλας μάθημα, με την σωστή καθοδήγηση, να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

leave a reply

Your Review