Νικολέτα Βλαβιανού: οι συνεργασίες της, το κύκλωμα της δουλειάς και ο γάμος της με έναν Σκανδιναβό Βίκινγκ

Δείτε όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στο Dot.

Καλεσμένη στο Dot. βρέθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού που αυτή την περίοδο απολαμβάνουμε στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής αλλά και την απομάκρυνση γνωστού ηθοποιού από τη σειρά της ΕΡΤ. 

“Είναι μία κρίση εξουσίας, ηθών και γενικότερα μια ανακατατάξη. Οφείλω να πω ότι για πολλά από αυτά τα φαινόμενα ευθύνεται και η οικονομική κατάσταση” δήλωσε η ηθοποιός αναφερόμενη στο ότι δεν υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις και άδεια ηθοποιού. Η Νικολέτα Βλαβιανού αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη που η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να απομακρύνει από το σίριαλ που πρωταγωνιστούσε. “Συνεργαζόμουν 5 χρόνια στην αρχή με τον Πέτρο , στο Χάι Ροκ ξεκινήσαμε. Όλα ήταν σε άνθιση τότε. Οι παρέες πάνε κι έρχονται. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του”, είπε.

 

Η Νικολέτα Βλαβιανού αναφέρθηκε και σε όσα αμαυρώνουν τον χώρο του θεάτρου αλλά και στην δική της εμπειρία. “Είναι όλοι μια μεγάλη παρέα. Έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι που δε μιλάνε. Φοβούνται τους αποκλεισμούς. Και σε μένα έκλεισαν πόρτες για πολλά χρόνια. Ήξερα ότι με προτείνουν κάπου και ξαφνικά κοβόμουν. Δεν ξέρω από ποιον ήταν αυτά τα κοψίματα αλλά δεν ήταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ποτέ δεν πήρα τηλέφωνο να ζητήσω τον λόγο. Εγώ συγχωρώ και προχωρώ” δήλωσε. “Ο δικός μας ο χώρος ξέρει και για πολλούς, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όλα πρέπει να λέγονται και να μην αποδυναμώνονται τα σημαντικά. Έπεσα από τα σύννεφα με τα κρατικά θέατρα. Έκλαιγα. Είναι τρομερές οι καταστάσεις που ζουν οι ηθοποιοί” ανέφερε και πρόσθεσε “Πιο παλιά στο θέατρο ήταν γυναικές θιασάρχες. Τώρα πια περισσότερο κάνει δουλειά ο παραγωγός και παίρνει το μέρος αυτού που φέρνει τα λεφτά” σημείωσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γάμο της που είχε διάρκεια ενάμιση χρόνο. Η Νικολέτα Βλαβιανού ήταν παντρεμένη με έναν Σκανδιναβό, ψηλό, ξανθό, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, και ουσιαστικά επρόκειτο για έναν καλοκαιρινό έρωτα που εξελίχθηκε. Μιλώντας για την κόρη της, παραδέχτηκε πως την απέτρεψε από το να γίνει ηθοποιός. “Το ξέρω ότι το θέατρο είναι ηρωίνη. Πολλά παιδιά που θέλουν να πάνε, τα αποτρέπω. Λέω «Ξανασκέψου το ή κάν’ το ερασιτεχνικά». Είναι πολύ δύσκολος χώρος. Από τη σχολή σε μαθαίνουν ότι πρέπει να σπάσεις το εγώ σου” τόνισε και υπογράμμισε πως η εξουσία και η βεβαιότητα ότι ποτέ κανείς δε θα έφερνε στο φως αυτές τις κακοποιητικές συμπεριφορές έκανε τους θύτες να συνεχίζουν.