Σταμάτης Γαρδέλης στο Dot. “Άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους”

Στον καναπέ του Dot. βρέθηκε την Κυριακή ο πάντα απολαυστικός και αποκαλυπτικός Σταμάτη Γαρδέλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει αφήσει ιστορία μέσα από τους ρόλους του μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ποτέ δεν κατάλαβε την επιτυχία και όλον τον χαμό που γινόταν γύρω από το όνομα του, όπως δήλωσε, και τόνισε πως “Εγώ δεν το είδα ποτέ σαν δύναμη και ούτε πίστευα τελειώνοντας τη σχολή ότι θα διεκδικήσω μια θέση στα πράγματα”. Αναφορικά με εκείνη την εποχή, υπογράμμισε: “Εγώ άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους. Έκανα κάποια πράγματα που για μένα ήταν αυτονόητα, στη δραματική σχολή ήμουν από τους καλούς”. Ο Σταμάτης Γαρδέλης που αγαπήσαμε τους ρόλους του πάνω σε μια μηχανή, αν και αποκάλυψε πως σ’ εκείνες τις στιγμές τον ντούμπλαραν, καθώς ο ίδιος ήταν μόνο “παπάκιας” μίλησε για όσα τον καταπιέζουν> “Με πίεζε η ρουτίνα, αυτό με απασχολεί πολύ στη ζωή μου, να κάνω κάτι κάθε μέρα που επαναλαμβάνεται. Αυτό με σκότωνε” δήλωσε.

Κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εκείνη την εποχή, τις επιτυχίες και τον Γιάννη Δαλιανίδη, ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε χείμαρρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ και τον Θανάση. “Εκείνη την εποχή ήταν αλλιώς. Ο σκηνοθέτης σε εξουσίαζε απόλυτα. Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν ένας πολύ σκληρός σκηνοθέτης, πολύ απαιτητικός , σου φώναζε χωρίς να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να σε μπλοκάρει…Δε τη νοσταλγώ καθόλου εκείνη την εποχή. Ήμουν μικρός, τώρα είμαι 60. Κάθε εποχή έχει την ομορφιά της. Επιτυχία είναι να συμβαδίζεις με αυτά που θέλεις, με τον εαυτό σου”. 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά δε γινόταν να μην αναφερθεί ο Σταμάτης Γαρδέλης στον έρωτα. Ο Σταμάτης παντρεύτηκε το 1993 και όπως παραδέχτηκε  “Δεν τα κατάφερα σαν σύζυγος. Εγώ έφταιγα με τις γυναίκες, πάντα εμείς φταίμε. Ερωτευόμουν παθιασμένα, με υπερβολές”. 

leave a reply

Your Review