Ο Idris Elba είναι καλά και μας στέλνει τα νέα του

Στις 16 Μαρτίου, ύστερα από ανακοίνωσή του στο twitter, ο Idris Elba προστέθηκε στη λίστα με τα διάσημα κρούσματα του κορονοϊού. Στο σχετικό video του ανέφερε ότι εκείνος και η σύζυγός του, Sabrina Dhowre, είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό και θα έμπαιναν σε καραντίνα. Σήμερα, 15 μέρες μετά, ο ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί και πάλι με τους fans του την κατάσταση της υγείας του.

“Είμαστε και οι δύο καλά, εξακολουθούμε να είμαστε ασυμπτωματικοί, έχουμε περάσει την περίοδο της αναγκαστικής καραντίνας, αλλά δεν μπορούμε ακόμα να μπούμε σε αεροπλάνο για να γυρίσουμε σπίτι. Αν εξαιρέσουμε αυτό, όλα είναι καλά και νιώθουμε ευγνώμονες που το χειρότερο έχει μάλλον περάσει. Πίστευα ότι πραγματικά θα είχα τις χειρότερες επιπλοκές, επειδή είμαι ασθματικός, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά για μένα άρα μπορούν να πάνε καλά και για εσάς”.

Στο νέο video του ο Elba δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη δουλειά που κάνουν και ολοκληρώνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Θα το παλέψουμε αυτό το πράγμα και όλα θα πάνε μια χαρά”. Αμήν!

leave a reply

Your Review