Ο Θανάσης Πατριαρχέας περιμένει το πρώτο του παιδί

Και μας αποκαλύπτει μερικά πράγματα για τον εαυτό του.

  • Τι να πω για μένα; Είμαι 33 χρονών. Γεννήθηκα Αθήνα, μεγάλωσα Καλαμάτα και είμαι μοναχοπαίδι. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά δεν το ομολογούσα ούτε στον εαυτό μου. Το κατάλαβα στο πανεπιστήμιο, που σπούδαζα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου, πήγα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής. Συνάντησα τον Νίκο Ψαρρά και μου λέει: «Φύγε, πήγαινε να δώσεις αλλού». Το έκανα και πέρασα στο Θέατρο Τέχνης και από το δεύτερο έτος παίζω κάθε χρόνο στο θέατρο.
  • Όλες οι επαγγελματικές μου δουλειές με βοήθησαν, η καθεμία με διαφορετικό τρόπο, αλλά δύο θα ξεχωρίσω. Τη Γυναίκα Χωρίς Όνομα και αυτό που κάνω τώρα στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη (σ.σ.: Ψύλλοι Στ’ Αυτιά).
  • Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να πιω φραπέ. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους πια που πίνουν φραπέ. Και μετά κανονίζω το πρόγραμμα της ημέρας, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα αυστηρό και επιβάλλει να έχω πειθαρχία.
  •  Τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνω καθόλου έξω. Η γυναίκα μου είναι έγκυος και θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα της. Πώς το βλέπω το ότι θα γίνω πατέρας; Νομίζω πώς είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου. Είμαι έτοιμος γι’ αυτό που έρχεται, καταλαβαίνω ότι οι ευθύνες είναι τεράστιες, αλλά ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη.
  • Έμενα 12 χρόνια στο Παγκράτι, το οποίο λατρεύω ως περιοχή. Πλέον μένω στη Γλυφάδα, γιατί εκεί είναι οι γονείς της γυναίκας μου, της Βίβιαν, και μας βοηθάνε. Εγώ λείπω συνεχώς και δεν μπορώ να την αφήνω μόνη της.
  •  Είμαι μεγάλος σινεφίλ και μανιακός με τις ξένες σειρές, αλλά τελευταία δεν έχω χρόνο να δω τίποτα. Παλεύω να τελειώσω το τελευταίο επεισόδιο του Stranger Things. Βλέπω τρία λεπτά και με παίρνει ο ύπνος.
  • Μεγαλώνοντας, το δικό μου ζητούμενο πια είναι να είμαι χαλαρός και ήρεμος. Είτε αυτό είναι στην προσωπική μου ζωή είτε στη διασκέδαση.

leave a reply

Your Review