Οι πιο sexy Έλληνες celebrities για να περάσει ωραία το Σαββατοκύριακο

Είναι νέοι, είναι διάσημοι, είναι hot και το να χαζεύεις τις φωτογραφίες τους στο Instagram είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να κάνεις ένα διάλειμμα από τη μουντή καθημερινότητα. Διαθέτουν άπειρη γοητεία, απαράμιλλο στιλ και σμιλεμένους κοιλιακούς, που όταν αποφασίζουν να τους δείξουν κάνουν το γυναικείο κοινό να ξεροκαταπίνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά, οπότε ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους.

 

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Από τότε που έκανε την εμφάνισή του στα τηλεοπτικά πλατό έκανε τις γυναίκες να αγαπήσουν λίγο περισσότερο την ελληνική τηλεόραση. Οι πιστές θαυμάστριες πολλές, οι πιστοί followers επίσης. Και γιατί όχι; Αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φροντίζει να τους τροφοδοτεί συχνά με ultra sexy υλικό. Απολαύστε.

https://www.instagram.com/p/BteIeL5jwNM/

https://www.instagram.com/p/B-AjpFmnN-v/

https://www.instagram.com/p/B75fsi5HRMp/

https://www.instagram.com/p/B3T7VsnHLmk/

 

Αλέξης Παππάς

Τον έχουμε δει σαν μοντέλο πασίγνωστων brands, σαν συμπαρουσιαστή στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, και τώρα τον χαζεύουμε στην καθημερινή τηλεοπτικά σειρά 8 Λέξεις. Οι γυναίκες τον αγάπησαν, γιατί εκτός από ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα, έχει και ένα πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει να αφιερώσεις ώρες για να βρεις έστω και μία ατέλεια.

https://www.instagram.com/p/B9Ocp8egWvG/

https://www.instagram.com/p/B4W8F5Ug7tU/

https://www.instagram.com/p/B3O9bhfAvgd/

https://www.instagram.com/p/B3EWnKEg6Vf/

https://www.instagram.com/p/B1_JXNeAa_J/

Στέφανος Μιχαήλ

Είναι Κύπριος, τον γνωρίσαμε μέσα από το Μπρούσκο και το Τατουάζ και πλέον τον απολαμβάνουμε στις 8 Λέξεις. Αγαπάει τους followers του καθώς φροντίζει να τους τροφοδοτεί με hot υλικό και πρόσφατα δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένος, οπότε κορίτσια ο δρόμος είναι ανοιχτός.

https://www.instagram.com/p/B_M61CqjhyH/

https://www.instagram.com/p/B-zGg-yjBT5/

https://www.instagram.com/p/B23ujdwAqJa/

https://www.instagram.com/p/B0N_JEpAb5A/

Κωνσταντίνος Αργυρός

Εδώ οι συστάσεις είναι περιττές. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το καλό παιδί της ελληνικής showbiz, έχει καταφέρει να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την προσωπική του ζωή, κάθε νέο του τραγούδι γίνεται hit, έχει ένα χαμόγελο που είναι μεταδοτικό και όπου εμφανίζεται έχει πιστές θαυμάστριες να τον ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/B_QUixLBArW/

https://www.instagram.com/p/Bz0-hvWBQyx/

https://www.instagram.com/p/Bz8YKgYhAuo/

https://www.instagram.com/p/BqF4u5ZDA0S/

https://www.instagram.com/p/BpRzXTBiljg/

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Στο γραφείο όποτε πέφτει το όνομά του ακολουθούν αναστεναγμοί και αναδρομή στις φωτογραφίσεις που είχε κάνει για το DownTown. Οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.

https://www.instagram.com/p/B2l1TSGoi8N/

 

Γιάννης Κουκουράκης

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον Γιάννη Κουκουράκη μέσα από τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες. Ο υπέρμετρα φιλόδοξος γιος του Σεβαστού που δεν θα διστάσει να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να αναρριχηθεί. Και η αδυναμία του γυναικείου φίλου στα καυτά bad boys είναι γνωστή.

https://www.instagram.com/p/B7QLJ8sFiQD/

https://www.instagram.com/p/B5zq-zNFA9D/

https://www.instagram.com/p/B1EVvH-gx1i/

https://www.instagram.com/p/BmOmFKJH6IN/

https://www.instagram.com/p/BiNLGV1HlfZ/

leave a reply

Your Review