Πάλι ξύπνησες στραβά; Υπέροχη διαφήμιση τρολάρει τον Hugh Jackman που δεν είναι ακριβώς πρωινός τύπος

...και φυσικά, την υπογράφει το... κολλητάρι του, ο Ryan Reynolds

Όλο το Χόλιγουντ γνωρίζει ότι ο Hugh Jackman δεν είναι ακριβώς… πρωινός τύπος. Ότι ξυπνάει στραβά, γκρινιάζει για όλα και του φταίνε τα πάντα και καλύτερα απ’ όλους αυτό το γνωρίζει ο “κολλητός” του, λέμε τώρα, ο επίσης ηθοποιός Ryan Reynolds.

Επίσης, όλο το Χόλιγουντ γνωρίζει ότι ο ηθοποιός είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά και ενεργός ακτιβιστής, που στηρίζει ενεργά τη φίρμα καφέ «Laughing Man Coffee & Tea», την οποία ίδρυσε κυρίως για ανθρωπιστικούς λόγους, παρά για να βγάλει χρήματα.

Όλα είχαν ξεκινήσει από ένα ταξίδι του ηθοποιού στην Αιθιοπία πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2009, όταν είχε βρεθεί εκεί  ως πρεσβευτής του «παγκοσμίου οράματος της Αυστραλίας» (World Vision Australia). Μόνο που εκεί γνώρισε τον νεαρό τον Ντουκάλι, έναν ανήλικο τότε αγρότη σε φυτείες καφέ, ο οποίος δούλευε σκληρά για να μπορέσει να εξασφαλίσει το φαγητό και τα στοιχειώδη για την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός τότε πήρε την απόφαση να μείνει στην Αιθιοπία παραπάνω απ’ όσο προέβλεπε η δουλειά του ως πρεσβευτής και ακόμη – ακόμη να δουλέψει μαζί με τον Ντουκάλι, σε ακραίες συνθήκες 3ου κόσμου, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει πώς πραγματικά είναι να δουλεύει κάποιος σκληρά για λίγα κέρματα, τη στιγμή που στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια.

Ο άδικος τρόπος με τον οποίο γίνεται το εμπόριο και οι ανισότητες που παράγει τάραξαν τόσο πολύ τον ηθοποιό που αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό για όλο αυτό. Το «Dukale’s Dream» έγινε μία ακτιβιστική κίνηση με τον Jackman και τη σύζυγό του να αγοράζουν τότε μια αλυσίδα καφέ που το κέρδος σπάει το μονοπώλειο των πολυεθνικών και επιστρέφει σε σημαντικό ποσοστό στους αγρότες του 3ου κόσμου.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ο φίλος του ηθοποιού, Ryan Reynolds αποφάσισε να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον καφέ. Τρολάροντας το χούι του φίλου του να ξυπνάει στραβά κάθε πρωί και να γίνεται αυτός που όλοι αγαπάμε, μόλις πιει τον αγαπημένο του καφέ.

Απολαύστε το υπέροχο διαφημιστικό εδώ >>>

leave a reply

Your Review