Σε ένα ξεχωριστό brunch με γαλλική υπογραφή, η Nuxe παρουσίασε το νέο σύστημα αντιγήρανσης

Στον ανανεωμένο και επιβλητικό χώρο του δεύτερου ορόφου του Μουσείου Μπενάκη, με μια μινιμαλιστική προσέγγιση του χώρου που δένει αρμονικά με την έκθεση που αναβιώνει τη ατμόσφαιρα του περίφημου «Fofi’s», η Nuxe παρουσίασε το νέο σύστημα.

60 Δευτερόλεπτα αρκούν για να μεταμορφώσουν το δέρμα σας! Ο χρόνος που απατείται για να εφαρμόσει κανείς στο πρόσωπό του και να δει άμεσα αποτελέσματα. Η Nuxe δεσμεύεται πως με την εξαιρετικά ισχυρή ρουτίνα αντιγήρανσης σε 2 βήματα,θα εκπληρώσει αυτήν τη σημαντική υπόσχεση.

1ο Βήμα. Το Super Serum 10, το απόλυτο συμπύκνωμα αντιγήρανσης, έχει αποδεδειγμένη επίδρασηστους παράγοντες γήρανσης για πιο απαλό, σφριγηλό και φωτεινό δέρμα.

2ο Βήμα. 4 κρέμες, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, συμπληρώνουν τη ρουτίνα αντιγήρανσηςγια άμεσο αποτέλεσμα.

Το μενού είχε επιμεληθεί το «Δειπνοσοφιστήριον Catering»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΟΝΗ – ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ – ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ
ΕΦΗ ΒΡΑΚΚΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ – ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ – ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ – ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ
ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ

Λάμψη, πολυτέλεια και γαλλική φινέτσα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης, ενώ ο χριστουγεννιάτικος στολισμός έδενε αρμονικά με την δορικότητα του χώρου.

Τα προϊόντα NUXE διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρία INNOVIS PHARMA

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και socialinfluencers. Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν οι:Χριστίνα Πολίτη, Νικολέττα Ράλλη, Άννα SkoogΜαυρίδη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Υβόννη Ντόστα, Ντόρις Λιαπάτα, Ρία Κολοβού, Σιβύλλα Βασσειάδη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Νίκη Θωμοπούλου, Κάτια Δέδε, Μαρία Παπαγεωργίου, Σουζάνα Κεγγίτση, Μαριτίνα Χαλβαντζή, Ασημίνα Πλέσσια, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Δώρα Κατσικογιάννη, Ιωάννα Βλάχου, Ελένη Μπουγιουκλή, Βασιλική Καρανζογιάννη, Γεωργία Ξηρού και Ζωή Κατσάτου

leave a reply

Your Review