Θερινό θέατρο σε μια ταράτσα με κείμενο Λένας Κιτσοπούλου

Μετά τον ντόρο με τους Σφήκες, οι haters και οι fans μπορούν να ανηφορίσουν προς το θερινό θέατρο Λαμπέτη.

Στην Επίδαυρο έπεσε πολύ “ξύλο” από έξαλλους θεατές και κριτικούς, για τους “κιτσοπουλικούς” Σφήκες. Όποιος έχει δει βέβαια παραστάσεις της Λένας Κιτσοπούλου, με έναν τρόπο ήξερε τι να περιμένει. Η love to hate καλλιτέχνης όμως, αυτό το καλοκαίρι, στην ταράτσα του Λαμπέτη ανεβάζει μια ακόμα παράσταση με κείμενά της και πρωταγωνίστριες τις Νάστια Βραχάτη, Κρίστελ Καπερώνη και Τζωρτζίνα Λιώση, καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Λάλου και σκηνοθεσία Κρίστελ Καπερώνη.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Σε ένα ρετρό σκηνικό που θυμίζει νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του ’90, η παράσταση ξεκινάει όταν μπαίνουν στο χώρο οι θεατές. Μία λαϊκή τραγουδίστρια ανοίγει το πρόγραμμα, τους υποδέχεται με χορό και τραγούδια και τους προετοιμάζει για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Οι τρείς ηρωίδες παρότι, φαινομενικά, άγνωστες μεταξύ τους, ξεπερνούν όσα τις χωρίζουν και χάνονται σταδιακά μέσα στο χιούμορ, τη θολούρα από την κάπνα του σκηνικού και τον θόρυβο από τα «σκυλάδικα». Και ξαφνικά από άγνωστες, μετατρέπονται σε φιγούρες οικείες, καθημερινές, ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το «Πράσινο μου Φουστανάκ»ι, η «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α» και ο «Κατάθλας» της Λένας Κιτσοπούλου συναντιούνται στο νυχτερινό κέντρο η «Κόλαση».

Η παράσταση θα παίζεται μέχρι τις 30 Ιουλίου.