Το BÓTOXE Athens παρουσιάζει τον κορυφαίο σούπερ σταρ DJ David Morales στις 9 Μαρτίου.

Μια βραδιά με τον Νεοϋορκέζο DJ, remixer και παραγωγό David Morales σε ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος γνωρίζει να συνθέτει. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ AKYLLA πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο μεγάλος DAVID MORALES.

Πορτορικανός στην καταγωγή ο Morales, έχτισε μια σπουδαίακαριέρα επηρεασμένη από τα clubs της Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του ’80 στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα ως ένας από τους κορυφαίους remixer.

Ο David Morales έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston, Selena και Jamiroquai.

Ο Morales ήταν υποψήφιος για το πρώτο του βραβείο Grammy το 1996 ως παραγωγός στο άλμπουμ της Mariah Carey “Daydream” για το τραγούδι “Fantasy” και προτάθηκε ξανά την επόμενη χρονιά και κέρδισε το βραβείο Grammy το 1998 για το “Remixer of the Year”.

Στο BÓTOXEA thens  DavidMorales υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσα σε ένα περιβάλλον που προσφέρει υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού και συμβάλλουν στη δημιουργίαενός συναρπαστικού οπτικοακουστικού περιβάλλοντος.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944234234

Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 38, Αθήνα

Instagram:instagram.com/botoxeathens