Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Tο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική  χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’. Εκεί βρέθηκαν και οι εκπρόσωποιτου«Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

2. ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ»
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ 2023 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, HOM PARVIZ

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη. Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνοήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου ύψους 7,5 μέτρων! Αστραφτερέςγιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουντο πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ
ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ

Συγχρόνως, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας με αφοσίωση στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία και τον εθελοντισμό, ενεργοποιούνκαι φέτοςμια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση. Συγκεκριμένα, από 1/12/2023 και για τους επόμενους10 μήνες,σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίσουν €2 επιπλέον για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 105 63, Αθήνα